IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мързеливците вече могат да ухажват чрез ново мобилно приложение

8 март 2014 15 20

Така дамите им постоянно ще получават мили послания и ще се чувстват обичани и желани

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Мъжете могат да си отдъхнат, защото технологиите за пореден път могат да помогнат на връзката им. Ново приложение за мобилни телефони им дава възможност да проявяват постоянно внимание към половинките си и така да си спестят излишна драма.

BroApp е дело на двама австралийци. Мъжете твърдят, че не са създали приложението заради мързеливите си събратя, а за да показват постоянно уважението си към нежните половинки, завзели сърцата им. Идеята на иновационната мобилна притурка е да пази програмирани предварително съобщения и да ги изпраща периодично на избрания женски номер.

Том и Джеймс обясниха пред Today, че вече са тествали приложението върху своите гаджета в продължение на три месеца преди да го пуснат на пазара.

„Ние създадохме демо на BroApp, за да може да изпращаме ежедневно съобщения на приятелките си. И те приеха много добре идеята“, споделиха мъжете.

Приложението е „умно“ също като телефоните, които го използват. То няма да може да работи, ако мъжете искат да пуснат съобщение, докато са в дома на приятелката си, тъй като ще разпознае нейната WiFi мрежа. Освен това дори и програмирано, съобщението няма да се изпрати, ако влюбените са разговаряли скоро или са си изпращали някакви съобщения в близък времеви период.

Създателите на BroApp разкриха, че техните половинки не са заподозрели, че съобщенията, които получавали, са били предварително нагласени, докато мъжете не им разказали за приложението.

„Моята приятелка беше силно впечатлена, че ѝ пускам съобщение, въпреки че ще се виждаме същата вечер“, каза Том. Преди да тества BroApp той и приятелят му споделили на партньорките си за своята идея и момичетата веднага заявили, че жените не са глупави и ще разберат, че всичко е предварително планирано. Изглежда обаче те са сгрешили, защото и двете дами нямали идея, че половинките им не им пишат в момента, а използват конкретна система за планирани послания.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

хахаха ( преди 10 години )
Това наистина е яка подигравка с хората, ис жените и с мъжете.Деградирайй, човечество. Скоро ще свърши всичко. Е, не много скоро:)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар