IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

10 неща, които мъжете „обичат“ да забравят

7 декември 2015 10 30

Някои от тях може да се окажат фатални за връзката ви

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Да забравите някоя дата или уговорка е човешко. Случва се, все пак имате десетки задачи и хиляди мисли прехвърчат в ума ви.

Изследване на Admiral Multicar наскоро разкри, че мъжете са по-склонни да не си спомнят конкретни неща, дори те да се повтарят с времето. Уви, това може доста да изнерви половинките им, които обичат да им натякват, че имат „избирателна памет“.

Истината е, че представителите на силния пол се фокусират върху по-значимите неща и за тях светнатата лампа в коридора или неплатената сметка не е краят на света.

Ето и какво най-често забравят господата, което провокира гнева на техните любими:

Пароли – Би било добре в миг на добра воля той да е споделил с вас паролата за компютъра си, защото когато я забрави за пореден път, ще се наложи да минете през куп имена и дати, докато нервната ви система не издържи.

Къде са ключовете? – Той отново закъснява за работа, напрежението расте и докато си пиете кафето виждате как обикаля като бесен лъв из дома ви и крещи, че не може да си намери ключовете...за пореден път!

Рожденият ден на роднини – Ако са от негова страна, не е толкова страшно. Но пък в крайна сметка ще се налага да измисляте правдоподобно извинение, а с годините те се изчерпват.

ПИН-а на телефона си – Така му се пада! И без това по цяла вечер цъка на мобилното устройство и се сърди, когато надникнете да видите какво точно прави или с кого си пише?!

Вашият рожден ден – Напълно непростимо! От колко време сте заедно? 3-4 години? Дайте му последен шанс и по-добре предвидливо окръглете с маркер датата на календара срещу леглото.

Свети Валентин – Не всички го празнуват, но пък трябва да е разбрал досега, че вие имате романтична душа и копнеете за една специална вечер.

Годишнината от сватбата – Голяма черна точка!

Плащането на сметки – Би било доста неприятно да осъмнете без вода и ток, нали?

Къде е паркирана колата – А после, жените били зле с ориентацията и с паметта...

Уговорки – от 3 дни му повтаряте, че тази вечер имате среща със семейни приятели, а той твърди, че го чува за пръв път и разбира се е прекалено уморен дори да мръдне от дивана. А и мачът е с приоритет.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари