Необходими продукти:
4 почистени скумрии
250-300 г спанак
За лимоновото масло:
1/2 ч.ч. разтопено краве масло
2 с. л. горчица
2 с. л. лимонов сок
3 с. л. накълцан магданоз
черен пипер, сол на вкус
Начин на приготвяне:
Направете напречни нарези по гърбовете на рибите на 3-4 места.
Пригответе лимоновото масло, като разбиете с миксер кравето масло с горчицата, магданоза, лимоновия сок, черния пипер и солта до гладка смес.
Опечете намазаните с тази смес риби върху намаслена и предварително загрята скара.
Застелете чиниите със спаначени листа, подредете във всяка по една риба и полейте с останалото, затоплено лимоново масло.
Рецептата е от книгата "Готвим за 20 минути" на ИК "Колхида"




Хороскоп за 3 ноември - съвети за всяка зодия
Билкови чайове, доказано понижаващи холестерола
Пиян шофьор помете шест коли в центъра на София
„Космически океан“ край черна дупка: Откриха най-големия воден резервоар във Вселената
Магнитни бури през ноември 2025 г.: Кои са най-опасните дати
2024 г. вероятно е била най-горещата в последните 125 хил. години
Пробив в създаването на диаманти с помощта на електрони
Още един треньор изхвърча от английския Чемпиъншип
Надеждата се върна при Чуковете след обрат
Корто музо! Милан надви 1:0 Рома, Менян спаси дузпа
Национал на Нидерландия направи дете в Бразилия и избяга
Дневен хороскоп за 3 ноември, понеделник
Седмичен хороскоп за 3 – 9 ноември
Седмична нумерологична прогноза за 3 – 9 ноември
Любовен хороскоп за ноември
Откриха нови сигнали в мозъка, чрез които се диагностицира Паркинсон
Кои храни са най-вредни за мозъка?
Как да разпознаем инфекциозна мононуклеоза в детска възраст?
Какво е козметичен фастинг и защо набира популярност?
Остави коментар