Продукти:
500 г спанак
2-3 стръка пресен лук
4-5 яйца
червен пипер
олио
50 г кашкавал
сол
За соса: 1 кофичка кисело мляко; 1 стрък пресен чесън, магданоз, сол.
Начин на приготвяне:
Задушете в олио нарязаните спанак и пресен лук и ги поръсете със сол и червен пипер. Изсипете готовата смес в плато. В останалата мазнина изпържете яйцата „на очи" и ги разположете върху спанака. Поръсете блюдото с настъргания кашкавал и го полейте със соса, приготвен от разбитото със ситно нарязания чесън и накълцан магданоз и овкусено със сол кисело мляко.
Рецептата е от книгата "Готвим за 30 минути" на ИК "Колхида"




Запалиха семейни автомобили на инспектор от Главната инспекция по труда в Монтана
За децата на Мъглиж: Топли дрехи и ученически пособия за малчуганите
В сезона на грипа: Недостиг на ваксини в аптечната мрежа
„Космически океан“ край черна дупка: Откриха най-големия воден резервоар във Вселената
Магнитни бури през ноември 2025 г.: Кои са най-опасните дати
2024 г. вероятно е била най-горещата в последните 125 хил. години
Пробив в създаването на диаманти с помощта на електрони
Ямал скъса със секси рапърка
Неймар се завърна, но Сантос не спечели
Джамал Мусиала скоро се завръща в игра?
Арда обяви кошмарна новина
Седмична нумерологична прогноза за 3 – 9 ноември
Любовен хороскоп за ноември
Възстановяване на самочувствието след раздяла – какво помага?
3 упражнения, с които да намалите мазнините около талията при перименопауза
Откриха нови сигнали в мозъка, чрез които се диагностицира Паркинсон
Кои храни са най-вредни за мозъка?
Как да разпознаем инфекциозна мононуклеоза в детска възраст?
Какво е козметичен фастинг и защо набира популярност?
Остави коментар