Продукти:
2 пилешки гърди
1 чаена лъжица лимонов сок
4 тънки парчета нетлъста шунка
4 парчета меко, жълто сирене
1 супена лъжица брашно
1 супена лъжица краве масло
сол
Начин на приготвяне:
Измийте гърдите и ги подсушете, разделете ги на 4 порции, леко ги начукайте, полейте ги с лимоновия сок и ги посолете. Върху всяка порция сложете по парче шунка и парче сирене. Увийте ги на рула, забодете ги с клечки за зъби и ги оваляйте в брашното. Изпържете ги в силно загрятото олио от двете страни до златисто. Намалете огъня, добавете маслото, покрийте тигана и ги оставете да се доизпържат още малко на слаб огън.
Рецептата е от книгата "Готвим със сирена" на ИК "Колхида"




Какви проблеми причинява нискокачественото гориво?
Рецепти за закуски с тиква и чиа
Лесни начини за почистване на дома без химии
Хороскоп за всички зодии за 5 ноември: Приятни изненади и успехи
Китай стартира първия в света ториев реактор
Пакистански астронавт ще посети китайската орбитална станция „Тянгун“
Обсерваторията „Вера Рубин“ откри огромен звезден поток
В монголската пустиня издигат „марсиански“ лагер
Вижте всики резултати и класиране в Шампионската лига
Ливърпул прободе Реал Мадрид
Байерн Мюнхен показа на ПСЖ кой е шефът
И със Спалети пак същото! Само равенство за Юве
Дневен хороскоп за 5 ноември, сряда
Тест: Коя емоция управлява живота ви в момента?
Пълнолуние в Телец на 5 ноември – портал към изобилие и сбъдване на желания
Нов нехормонален медикамент при менопауза одобри FDA
Памуклийка – древна билка от помощ при съвременни заболявания
Захарен диабет тип I при деца - хранене и инсулинолечение
В УМБАЛ „Света Марина“ – Варна спасиха петдневно бебе с рядка вродена аномалия
Остави коментар