IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Перфектна вечеря? Мисията възможна

14 ноември 2011 11 46

Трябват ви само малко насоки и един добър тиган

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Когато делниците започнат да си приличат, това е сигурен знак, че е време да потърсите празника. Не, изобщо не да гледайте календара! За да направите деня специален, не ви трябва нищо друго освен усмивка, любов и...чудесна вечеря.

И ей така, пак без повод, поднесете подарък на своя любим човек. Сложете най-красивата си усмивка, свалете работния си костюм, оставете папките със служебни задължения и пригответе нещо вкусно.

Изненадата с вечеря може отдавна да не се смята за изненада, но това не пречи да я направим специална. Основните съставки са щипка въображение и доза вълнение. За останалото ето, няколко идеи:

Морските дарове са чудесен вариант за перфектна вечеря. Може да приготвите апетитни скариди или калмари, при това за нула време. За да запазите сочността им, опитайте грил тиган на Делимано. С него ястията ще добият завършен вкус и ще запазят полезните си съставки.

Сирената са още един добър избор. Козе и рокфор или обикновено синьо сирене – и двата вида влизат в перфектно съчетание със почти всички храни, особено със зеленчуците. Сирената може да поднесе и със сушени плодове – кайсии, ананас, смокиня.

Хайверът е вечна класика. Затова задължително добавете едно бурканче на масата. Препечете пълнозърнести филийки или нарежете на кръгчета една франзела. Така много бързо и лесно ще направите невероятно вкусни хапки, с които да очаровате любимия.

Не забравяйте десерта! Не е нуждо да отделяте часове, за да приготвите специален сладкиш. Просто отскочете до най-близкия магазин, вземете един шоколад и готово! Фин млечен, с крем или ядки, шоколадът винаги е добре дошъл, особено гарниран с повече страст.

Каквото и да изберете, не забравяйте да го поднесете с много любов. Целунете своето момче, кажете му, колко го обичате и превърнете този делник в истински празник! А поводът е ясен – любов, разбира се!

Автор - снимка

КоментариКоментари