Продукти:
6 яица
70 г ориз
150 г шунка
40г краве масло
магданоз
червен пипер
черен пипер
сол
Начин на приготвяне:
Сварете ориза в подсолена вода до готовност. Нарежете шунката на кубчета, накълцайте на ситно магданоз. Отцедете ориза, разбийте яйцата и ги смесете с ориза, шунката и магданоза. Овкусете със сол, червен и черен пипер. Разтопете маслото в тиган и излейте яйчената смес. Когато омлетът се позачерви от едната страна, обърнете го с дървена лопатка и от другата. Поднесете веднага.
Рецептата е от книгата "Готвим за 30 минути", изд. "Колхида"




Продължителните разходки удължават живота
Как са свързани бракът и дълголетието
Късна емисия
2024 г. вероятно е била най-горещата в последните 125 хил. години
Пробив в създаването на диаманти с помощта на електрони
В Китай се готвят да изстрелят ракетата Long March 2F с пилотирана мисия Shenzhou 21
SpaceX разработва „опростен“ подход към лунната мисия Starship
Във Ферари са решили бъдещето на Люис Хамилтън
Как един защитник се превърна в голмайстора на Тотнъм
Одобриха продажбата на ЛА Лейкърс в НБА
Само един мач ще се изиграе на Боксинг Дей от Висшата лига
Днес е Архангелова задушница
Дневен хороскоп за 1 ноември, събота
Михаела Филева влиза в главна роля в мюзикъла „Тайната на музиката“
4 задължителни неща, които трябва да носите на Задушница
Откриха нови сигнали в мозъка, чрез които се диагностицира Паркинсон
Кои храни са най-вредни за мозъка?
Как да разпознаем инфекциозна мононуклеоза в детска възраст?
Какво е козметичен фастинг и защо набира популярност?
Остави коментар