Съставки
2 бр. пилешки гърди
6 бр. ананас резени
4 гр къри
Приготвяне
1.С връхчето на нож се прави хоризонтален разрез на най-заоблената част на пилешките гърди, за да се получи нещо като джоб.
2.Джобовете се пълнят с половината смес от нарязания на ситно ананас, кърито и лимоновия сок.
3.С част от сместа се намазва месото и най-отгоре се напръсква с олио.
4.Гърдите се пекат в умерена фурна (около 180 градуса), като периодично се обръщат, докато придобият златиста коричка.
5.С останалата смес се украсява готовото ястие.
Пилешки гърди с ананас
13 декември 2005 10 09Екзотична средиземноморска рецепта





Мицкоски: Българите още утре може да са в Конституцията, но това не е краят
Почистването на орбитални отломки може да се превърне в печеливш бизнес
Съоснователят на Neuralink стартира проект, който може да промени човешката еволюция
Роботът Optimus е усвоил бягането, движейки се почти като човек
Открита е уязвимост в механизма за възстановяване на ДНК на раковите клетки
Дон Хулио се опари и спира с експериментите в Левски
Берое ще се възражда в Сливен
Веласкес обърна каруцата в Левски
Левски ще заприлича на слон на дърво
Седмична нумерологична прогноза за 8 – 14 декември
20 цитата на Габор Мате, с които да опознаем себе си
8 златни правила за плосък корем
Защо продължаваме да избираме сходен тип партньори в любовта
Хранителен режим при Хашимото
Стартират нови национални програми за скрининг на колоректален и цервикален рак
Защо корейското кимчи е полезно за имунната система?
Инфекция с Campylobacter при деца – как да я разпознаем?
Остави коментар