Съставки
1 пиле
60 гр лук кромид стар
200 гр хляб
3 ч.л. горчица
15 мл олио
Приготвяне
1.Нарежете пилето на порции
2.Парчетата ги подсушете и запържете в тенджера, след което ги извадете
3.В същата мазнина изпържете ситно нарязания лук
4.Върнете пилето обратно в тенджерата, полейте го с бирата и малко вода
5.Ястието покрийте с филии хляб, предварително намазани с горчица откъм страната, която ще допира месото
6.Похлупете и оставете да къкри на слаб огън
7.Филиите, играещи ролята на кнедли, сервирайте за гарнитура.
Пиле с бира по чешки
13 декември 2005 10 22Лесна за приготвяне чешка рецепта с горчица и лук

Сподели
Коментари


Коментари
