Съставки
2 пилета
350 гр моркови
250 гр гъби
250 гр масло
150 гр домати
10 ск. чесън стар
15 бр. черен пипер на зърна
350 гр кашкавал
Приготвяне
1.Сварете пилетата с морковите, черния пипер на зърна и сол в тенджера под налягане
2.След около 20-30 мин. са готови, извадете ги и ги обезкостете
3.Наредете в тава морковите, нарязани на ситно, гъбите, предварително сварени и нарязани
4.Добавете чесъна, също нарязан и залейте с два черпака от бульона
5.Нарежете маслото на филийки върху зеленчука и поръсете с малко черен пипер
6.Наредете пилешкото и настържете кашкавала
7.Запечете ястието във фурна около 15-20 мин. до зачервяване.
Пиле с моркови и гъби
13 декември 2005 10 29Диетична рецепта за разделно хранене от пиле с кашкавал и зеленчуци.

Сподели
Коментари


Коментари
