Съставки
200 гр брашно тип 500
100 гр масло
200 гр кашкавал
200 мл мляко краве прясно
100 гр шунка
3 бр. яйца
1 ч.л. сол
Приготвяне
1.Приготвя се тесто от маслото, брашното, солта и 1 ч.л. вода
2.Оставя се да престои в хладилника за няколко часа
3.След като се извади, тестото се разстила на дъното на съда, в който ще се пече, като трябва да покрие стените му на височина 3-4 см
4.Яйцата, млякото, настъргания кашкавал и ситно нарязаната шунка се разбъркват заедна с една чаена лъжица брашно
5.Така получената смес се изсипва върху тестото и се пече в умерена фурна
6.Поднася се топло, нарязано на парчета
Предястие с кашкавал
13 декември 2005 10 38Леко ястие, подходящо и за вечеря





Шофьор е в тежко състояние след катастрофа по пътя София - Варна
Кръвните банки са на ръба: Бургазлии даряват живот с мащабна кампания (ВИДЕО)
Почистването на орбитални отломки може да се превърне в печеливш бизнес
Съоснователят на Neuralink стартира проект, който може да промени човешката еволюция
Роботът Optimus е усвоил бягането, движейки се почти като човек
Открита е уязвимост в механизма за възстановяване на ДНК на раковите клетки
Роналдо отвя Меси в още една класация
Благо: "На дъното сме! Направете нещо!"
Вратар е номер едно в Локо Пловдив
Алегри отписа своя отбор за титлата
Коледните сладки на Марая Кери
ИГРА: Участвайте и можете да спечелите страхотни награди от „Нощна смяна във „Фреди“ 2“
Коледни подаръци, които означават повече от парите
Дневен хороскоп за 7 декември, неделя
Хранителен режим при Хашимото
Стартират нови национални програми за скрининг на колоректален и цервикален рак
Защо корейското кимчи е полезно за имунната система?
Инфекция с Campylobacter при деца – как да я разпознаем?
Остави коментар