Съставки
500 гр макарони
800 гр кайма
200 гр лук кромид стар
300 мл бульон зеленчуков
150 гр масло
30 мл доматено пюре
200 гр кашкавал
3 ч.л. сол
2 гр черен пипер млян
Приготвяне
1.Каймата и ситно нарязания лук се запържват заедно в загорещено малсо
2.Добавя се разреденото доматено пюре, след което пърженето продължава до изпаряване на течността
3.Прибавят се сварените макарони, бульона и подправките
4.Вари се около пет минути, след което се наръсва с настръгания кашкавал (пармиджано).
Макарони по сицилиански
13 декември 2005 10 42Класическа рецепта с пармезан





Шофьор е в тежко състояние след катастрофа по пътя София - Варна
Кръвните банки са на ръба: Бургазлии даряват живот с мащабна кампания (ВИДЕО)
Почистването на орбитални отломки може да се превърне в печеливш бизнес
Съоснователят на Neuralink стартира проект, който може да промени човешката еволюция
Роботът Optimus е усвоил бягането, движейки се почти като човек
Открита е уязвимост в механизма за възстановяване на ДНК на раковите клетки
Роналдо отвя Меси в още една класация
Благо: "На дъното сме! Направете нещо!"
Вратар е номер едно в Локо Пловдив
Алегри отписа своя отбор за титлата
Коледните сладки на Марая Кери
ИГРА: Участвайте и можете да спечелите страхотни награди от „Нощна смяна във „Фреди“ 2“
Коледни подаръци, които означават повече от парите
Дневен хороскоп за 7 декември, неделя
Хранителен режим при Хашимото
Стартират нови национални програми за скрининг на колоректален и цервикален рак
Защо корейското кимчи е полезно за имунната система?
Инфекция с Campylobacter при деца – как да я разпознаем?
Остави коментар