4 парчета бяло пилешко месо
30 гр масло
350 гр гъби
125 мл пилешки бульон
125 мл сметана
1 скилидка счукан чесън
копър
2 с.л винен оцет
олио
Начин на приготвяне
Сварете пилешкото месо и после го запържете леко в малко олио. Извадете месото от съда.
Сложете гъбите в мазнината и ги задушавайте в продължение на пет минути.
След това към гъбите прибавете оцета, пилешкия бульон, сметана и чесъна. Оставете да заври и не го махайте от котлона докато сосът не се сгъсти.
Полейте пилешкото место със соса, прибавете копър и сервирайте.




"Спаси София": ПП-ДБ предлагат двойно по-скъпо паркиране без истинска реформа
Зимна промоция на ЗАД "Армеец" с 20% отстъпка на имуществени застраховки
Гаранция от 5 000 лв. за шофьора, помел 6 коли на "Витоша": "Няма да се повтори"
James Webb открива следи от първите гигантски звезди
Американски физик за възможността 3I/ATLAS да има извънземен произход
Втора мощна слънчева експлозия за денонощие
Китай отложи завръщането на „Шънчжоу-20“ след сблъсък
ВИДЕО: Арда - Левски
ВИДЕО: ЦСКА - Монтана
ВИДЕО: Черно море - Лудогорец
ВИДЕО: Манчестър Сити - Борнемут
Лесни трикове за намаляване на кортизола
Спектакълът „В зеницата на самотата“ на Диана Досева ще бъде представен на Фестивала на авторския театър
От хип-хоп клубовете в Харлем до подиумите на Висшата мода – историята на streetwear стила
Микроизневяра – какво представлява?
УМБАЛ „Лозенец“ стартира кампанията „Мовембър 2025“ в подкрепа на мъжкото здраве
Само 40% от българите водят здравословен начин на живот, показва голямо здравно проучване
Какво е наследствена непоносимост към фруктоза?
Какви ползи ни носи райската ябълка?
Остави коментар