1 цяло пиле
1 с.л горчица
малка колкото орех бучка масло
щипка мащерка
1 кубче пилешки бульон
2 големи чаши вода
сол, пипер
Начин на приготвяне
Разбъркайте в голяма купа маслото, горчицата, съвсем малко сол, пипера и мащерката.
Натрошете кубчето бульон и го прибавете към горичцата.
Намажете цялото пиле със сместа и го сложете в плик за печене.
Затворете плика добре, според описанието на производителя.
Сложете го в тава, сипете малко вода и печете до получаване на златиста коричка.




Пеевски: Рашков се гърчи като червей
До 50% отстъпка на смартчасовници с план Unlimited от А1 по случай Черния петък
Втора мощна слънчева експлозия за денонощие
Китай отложи завръщането на „Шънчжоу-20“ след сблъсък
Китай стартира първия в света ториев реактор
Николас Санабрия: На SENSHI 29 ще бъде война – феновете ще я усетят!
След 8 месеца: Шефът на ПФЛ се сети да се извини на Илиан Илиев
Еуфория в Ливърпул, летят закани за бой и по Ман Сити
Моци избухна: Лудогорец ще стане шампион и по трудния начин
Рангелов хляб (за Архангеловден)
Тези 4 зодии ще бъдат най-засегнати от ретрограден Меркурий
Есенни маникюри с огнени цветове за късмет според фъншуй (+Снимки)
5 ферментирали храни за супер имунитет през цялата година
Какви ползи ни носи райската ябълка?
Какво се случва с тялото и ума ни, когато се „отнасяме“ за кратко?
Йога при мигрена
Оток на ръцете или краката след операция
Остави коментар