IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Chernomore Start.bg Posoka Boec

Канелони със сос бешамел

13 юли 2007 10 32

Италианско изкушение за ценители

Канелони със сос бешамел

Необходими продукти:

1 кутия канелони

400 гр. телешка кайма

1 глава лук

1 глава чесън

1 морков

1 консерва домати

пипер

босилек

каперси

Необходими продукти за соса:

50 гр. масло

100 гр. брашно

мляко

Начин на приготвяне:

Накълцайте лука, чесъна и моркова на дребно и ги запържете в тиган. Прибавете каймата и подправките и бъркайте докато всичко се запържи, след което прибавете добре отцедените домати. Сварете канелоните като ги потапяте във вряща вода докато омекнат, но не много.

Напълнете канелоните със сместа като топите краищата в брашно и ги наредете в тава. В по-дълбок тиган разтопете маслото и запържете брашното. Прибавяйте мляко докато се получи средно гъст сос. Залейте канелоните с получения сос и ги печете под фолио на 220 градуса около 40 минути и още 10 минути без фолио.

КоментариКоментари