Необходими продукти:
1 кутия канелони
400 гр. телешка кайма
1 глава лук
1 глава чесън
1 морков
1 консерва домати
пипер
босилек
каперси
Необходими продукти за соса:
50 гр. масло
100 гр. брашно
мляко
Начин на приготвяне:
Накълцайте лука, чесъна и моркова на дребно и ги запържете в тиган. Прибавете каймата и подправките и бъркайте докато всичко се запържи, след което прибавете добре отцедените домати. Сварете канелоните като ги потапяте във вряща вода докато омекнат, но не много.
Напълнете канелоните със сместа като топите краищата в брашно и ги наредете в тава. В по-дълбок тиган разтопете маслото и запържете брашното. Прибавяйте мляко докато се получи средно гъст сос. Залейте канелоните с получения сос и ги печете под фолио на 220 градуса около 40 минути и още 10 минути без фолио.
Канелони със сос бешамел
13 юли 2007 10 32Италианско изкушение за ценители




"Ботев" (Пд) ще съди Зингаревич след жестокото наказание от ФИФА
Цената на потребителската кошница и кои стоки поскъпват
Уловиха тайнствен обект между Сатурн и Уран
В Чили функционира телескоп, способен да наблюдава хиляди звезди едновременно
Междузвездната комета 3I/ATLAS не успя да се скрие от космическите апарати
Определиха химичния състав на кометата Понс – Брукс
Томас Мюлер ги почна и в плейофите на Сокър лигата
ФИФА пак забрани трансферите в Ботев Пловдив
"Доктор" Симеоне е готов да "излекува" Атлетико
Не се спряха: ФИФА създаде още един нов турнир
Маникюри за късмет и пари през ноември (+Снимки)
Рестарт на диетата: Есенни храни за здраве и отслабване
Бъди звездата на града с новата колекция NINE WEST!
Ето кой печели в есенната игра на Az-jenata.bg
Есенни супи, които децата наистина харесват
По какво се различават фасетите от коронките?
Защо не трябва да изстискваме пъпките?
Най-честите хормони, които изследваме и техните функции
Остави коментар