Необходими продукти:
500 гр бяла риба или сьомга
80 гр лук
100 гр домати
2 с.л. доматено пюре
50 мл кокосово мляко
70 мл зехтин
3 глави чесън
1 лимон
1 чушка
кориандър
сол
Начин на приготвяне:
Филетирайте рибата, след което изстискайте сока от лимона и го оставете да се охлади. Обелете чесъна и го смачкайте с преса за чесън. Филетираната риба накиснете в лимоновия сок като прибавите и чесъна, солта и кориандъра. В това време обелете лука и го накълцайте на кубчета. Махнете семките на чушката и заедно с доматите също накълцайте на кубчета.
Сложете нарязаните зеленчуци при рибата като прибавите кокосовото мляко, зехтина и доматеното пюре. Оставете за 1 час в хладилника, след което пържете в силно загрят тиган със зехтин. Сервирайте с картофи соте.




Убитият мъж в Ямбол е застрелян от съседа си през прозореца
Исторически момент: Ще „хванем“ парче от комета
Експеримент показа поведението на хората няколко дни преди края на света
Уловиха тайнствен обект между Сатурн и Уран
В Чили функционира телескоп, способен да наблюдава хиляди звезди едновременно
Челси готви сензационен трансфер с тер Стеген
Винисиус: Опитвам се да запазя самообладание, но не е възможно
След 14 месеца игнориране от трима треньори: Той отново игра за ЦСКА
Палавата Алис Гудуин
Нумерологична прогноза за месец ноември
13 маникюра, идеални за Хелоуин (+Снимки)
Рецепта за вегетарианци: Печено червено цвекло с розмарин
Маникюри за късмет и пари през ноември (+Снимки)
Сладките картофи – съюзник на сърцето и полезни за кожата
Плеврален излив – на какво може да се дължи?
Отразява ли се пълнолунието на съня ни?
ЕМА реагира на нарастващата дезинформация за GLP-1 медикаментите
Остави коментар