Необходими продукти:
200 гр. телешко месо
50 гр. масло
500 мл. мляко
2 с.л. канела
пипер
сол
Начин на приготвяне:
Подправете месото с пипер и сол, след което го запържете до златисто с маслото в тенджера. Поръсете с канелата, сложете млякото и оставете на затворен капак да се задуши за 30 минути. Сервирайте със запържена целина в масло.




Тиквите на пазара в Елин Пелин - за готвене или украса за "Хелоуин"?
Гуцанов: Или променяме Кодекса на труда, или получаваме наказание от ЕС
Централна прогноза
Сияеща метеорна следа „фотобомбардира“ кометата Lemmon в невероятни кадри от телескоп
Astrobotic отложи изстрелването на лунната сонда Griffin-1 за средата на 2026 г.
Светът е на крачка от откриването на ваксина срещу рака
Исторически момент: Ще „хванем“ парче от комета
Карлос Насар се мести в Азия
БФС наложи тежки глоби в Първа лига
НА ЖИВО: ЦСКА 1948 - Лудогорец 4:1, тотален погром в Бистрица
Нумерологична прогноза за месец ноември
Sabaton, Savatage, Epica и Sevi влизат в Be4 HILLS
13 маникюра, идеални за Хелоуин (+Снимки)
Рецепта за вегетарианци: Печено червено цвекло с розмарин
Ново лечение прави клетката капан за херпес симплекса
Сладките картофи – съюзник на сърцето и полезни за кожата
Плеврален излив – на какво може да се дължи?
Отразява ли се пълнолунието на съня ни?
Остави коментар