Необходими продукти:
1 пиле
2 лимона
12 зелени маслини (без костилки)
2 с.л. зехтин
50 гр. гъби
пипер
сол
Начин на приготвяне:
Нарежете пилето на парчета и го намажете със сока от един лимон. В тенджера запържете парчетата в нагорещен зехтин докато станат златисти, след което подправете със сол и пипер. Прибавете сока от половин лимон и оставете да ври 15 минути. Сложете отцедените гъби, маслините и останалият лимон и оставете още 5 минути.
Сервирайте с варени картофи или ориз с индийско орехче.




Убитият мъж в Ямбол е застрелян от съседа си през прозореца
Исторически момент: Ще „хванем“ парче от комета
Експеримент показа поведението на хората няколко дни преди края на света
Уловиха тайнствен обект между Сатурн и Уран
В Чили функционира телескоп, способен да наблюдава хиляди звезди едновременно
Челси готви сензационен трансфер с тер Стеген
Винисиус: Опитвам се да запазя самообладание, но не е възможно
След 14 месеца игнориране от трима треньори: Той отново игра за ЦСКА
Палавата Алис Гудуин
Нумерологична прогноза за месец ноември
13 маникюра, идеални за Хелоуин (+Снимки)
Рецепта за вегетарианци: Печено червено цвекло с розмарин
Маникюри за късмет и пари през ноември (+Снимки)
Сладките картофи – съюзник на сърцето и полезни за кожата
Плеврален излив – на какво може да се дължи?
Отразява ли се пълнолунието на съня ни?
ЕМА реагира на нарастващата дезинформация за GLP-1 медикаментите
Остави коментар