Необходими продукти:
300 гр. ситно нарязано зеле
100 гр. сварен ориз
3 яйца
200 гр. извара
200 гр. сметана за готвене
3-4 с.л. брашно
1 глава лук
1 с.л. мед
сол и пипер за овкусяване
Начин на приготвяне:
Разбийте яйцата със сметаната и прибавете към тях изварата, брашното, оризът, нарязаното зеле, ситно нарязания лук и меда.
Посолете и подправете с черен пипер сместа, разбъркайте добре и с помощта на лъжица оформете кюфтенца, които изпържете в загрято масло.
Зелеви кюфтенца с ориз
5 юни 2009 06 00Простичко ястие за специални поводи
Снимка: Dreamstime




Григор Димитров се отказа от мача срещу Медведев в Париж
Държавата налага строг контрол над атракционите по суша, въздух и вода
Uber пуска флот от 100 000 роботаксита до 2027 г.
Сграда се срути върху семейство с три деца край Истанбул
На Слънцето се появи зловеща усмивка: Поток от заредени частици се насочи към Земята
Спътници на SpaceX излъчват мистериозен сигнал
Микроби от облаците ще помагат в търсенето на живот на други планети
Повечето пластмаса, попаднала в океана, не плава на повърхността: Къде изчезва?
Какво се случва? Григор Димитров се предаде без бой на руснак
Евелин Макрай
Президентът на федерацията по карате: Градим силен национален отбор, очакваме още много медали
Черно море писа тройка на Миньор и е на 1/8-финал
Защо се будите в 3 през нощта?
„Следващият разговор“ от Джеферсън Фишър
Цюрих – градът с аромат на шоколад и прелестни коледни базари
6 неща, които ще ви помогнат да живеете по-добре
Какво е синдром на Кушинг?
В Русе въведоха уникален за България метод за разграничаване на фокална от дифузна коронарна болест
Побеляването на косата може би е защитен механизъм срещу рак
Ваксините от последните 20 години вече са достъпни в електронното здравно досие
Остави коментар