Необходими продукти:
7 яйца
50 гр. масло
300 гр. пилешки дробчета
магданоз, черен пипер и сол
Начин на приготвяне:
Почистете и измийте хубаво дробчетата. Бланширайте ги в кипяща подсолена вода за около 3-4 минутки, извадете ги и ги нарежета на парченца.
Задушете ги в нагорещеното масло за около 4 минути, добавете им сол, черен пипер и наситнен магданоз.
Добавете и разбърканите с вилица яйца. Пържете всичко това, бъркайки непрекъснато, докато яйцата не стегнат.
Бъркани яйца с дробчета
23 юли 2009 13 06Още една разновидност на любимите ни мързеливи бъркани яйца
Още една разновидност на любимите ни мързеливи бъркани яйца. Снимка: dreamstime




Григор Димитров се отказа от мача срещу Медведев в Париж
Държавата налага строг контрол над атракционите по суша, въздух и вода
Uber пуска флот от 100 000 роботаксита до 2027 г.
Сграда се срути върху семейство с три деца край Истанбул
На Слънцето се появи зловеща усмивка: Поток от заредени частици се насочи към Земята
Спътници на SpaceX излъчват мистериозен сигнал
Микроби от облаците ще помагат в търсенето на живот на други планети
Повечето пластмаса, попаднала в океана, не плава на повърхността: Къде изчезва?
Какво се случва? Григор Димитров се предаде без бой на руснак
Евелин Макрай
Президентът на федерацията по карате: Градим силен национален отбор, очакваме още много медали
Черно море писа тройка на Миньор и е на 1/8-финал
Защо се будите в 3 през нощта?
„Следващият разговор“ от Джеферсън Фишър
Цюрих – градът с аромат на шоколад и прелестни коледни базари
6 неща, които ще ви помогнат да живеете по-добре
Какво е синдром на Кушинг?
В Русе въведоха уникален за България метод за разграничаване на фокална от дифузна коронарна болест
Побеляването на косата може би е защитен механизъм срещу рак
Ваксините от последните 20 години вече са достъпни в електронното здравно досие
Остави коментар