Това е една доста ефектна рецепта за тези от вас, които са решили да приключат с местото и животинските продукти. Ако все пак държите на „местното“ присъствие, можете да замените тофуто с пилешки гърди.
Необходими продукти
3 супени лъжици растително масло или маргарин
500 грама соево сирене (тофу)
1/2 чаша брашно за панировка
1 чаша вода
¼ чаша сухо бяло вино
зеленчукова подправка
4 супени лъжици сладка горчица
¼ чаша мед
Инструкции
Разтопете маслото в средноголям тиган на не много висока температура. Нарежете тофуто на кубчета и го овъргаляйте в брашното.
Сложете сместта да се запържи в тигана. Когато придобие златист цвят, обърнете от другата страна.
След това добавете водата, виното и кубчетата бульон. Оставете да се вари 10 минути.
Добавете горчицата и меда и варете, докато не се сгъсти.




Решиха за почивните понеделници след празник
Централна емисия
Музиката намалява риска от деменция с 39%
Ново радиоизображение показа Млечния път в неочаквани цветове
Среща със Слънцето: Междузвездната комета 3I/ATLAS премина през перихелия си
Минало и извънземни: Какво крият дълбоките води под леда на Антарктида
Ювентус пречупи Удинезе с две дузпи в Торино
Естер Джордано
Митко ще свири на Левски, а Марто на ЦСКА
В Кърджали оцениха Левски на 20 лева
Дневен хороскоп за 30 октомври, четвъртък
Месечен хороскоп за ноември
Бъди звездата на града с новата колекция NINE WEST!
Женски хороскоп за ноември
Микроинсултът не е дребен инцидент – защо спешната реакция определя съдбата на мозъка?
Как да изберем зимна шапка? Стилово ръководство
Защо топлият душ намалява напрежението?
Какво е синдром на Кушинг?
Остави коментар
malifnash
( преди 15 години )