Това е една доста ефектна рецепта за тези от вас, които са решили да приключат с местото и животинските продукти. Ако все пак държите на „местното“ присъствие, можете да замените тофуто с пилешки гърди.
Необходими продукти
3 супени лъжици растително масло или маргарин
500 грама соево сирене (тофу)
1/2 чаша брашно за панировка
1 чаша вода
¼ чаша сухо бяло вино
зеленчукова подправка
4 супени лъжици сладка горчица
¼ чаша мед
Инструкции
Разтопете маслото в средноголям тиган на не много висока температура. Нарежете тофуто на кубчета и го овъргаляйте в брашното.
Сложете сместта да се запържи в тигана. Когато придобие златист цвят, обърнете от другата страна.
След това добавете водата, виното и кубчетата бульон. Оставете да се вари 10 минути.
Добавете горчицата и меда и варете, докато не се сгъсти.