Необходими продукти
4 обелени банана
50 г краве масло
3 супени лъжици захар
сокът от 3 портокала
2 с.л ром
2 с.л едро счукани бадеми
В тиган сложете маслото и захарта и бъркайте, докато захарта се разтвори напълно. Изпържете в сместа бананите за 3-4 минути, извадете ги и ги подредете в плато.
Сипете в тигана портокаловия сок, рома и бадемите и при непрекъснато бъркане оставете сместа да кипне.
След 2 минути свалете от котлона и залейте бананите.
Рецептата е от книгата „Готвим за 30 минути“ на изд. Колхида.






Късна емисия
България е сред страните, в които е най-трудно да се научиш да шофираш
Какво очаква зодиите на 31 октомври – съвети и малки изненади
Слънчева енергия от Космоса - бъдещето на глобалното електричество
Учени откриха, че почвата има памет
Метеороид с размерите на микровълнова печка прелетя рекордно близо до Земята
Квантовата връзка излиза в Космоса: Европа изстрелва спътника Eagle-1
Извънземните светове могат сами да произвеждат своята вода
Световноизвестен треньор отряза Лудогорец
Левски - ЦСКА, Лудогорец - ЦСКА 1948 за Купата на България?
Голяма промяна в ЦСКА: Кюстендилеца каза какво мисли
Дневен хороскоп за 31 октомври, петък
Лесно предястие: Рулца с пушена сьомга
Признаци на токсичната връзка: как да я разпознаем и как да се справим
Има ли връзка между метаболизма и сексуалната активност?
3 мистични билки, които се използват в медицината и днес
Стартира кампанията „Цената на красотата“ срещу рисковете от нерегламентирани естетични процедури
Хроничният стрес и зачатието – как кортизолът променя овулацията и сперматогенезата?
Остави коментар
la_unica
( преди 14 години )