Необходими продукти за 4 порции:
800 г тиква
6 с.л. мед
50 г орехи
1 с.л. канела
Начин на приготвяне:
Тиквата се почиства от семките и кората и се нарязва на едри кубчета. Поставя се в тавичка и се залива с вода, така че течността да покрие 1 пръст от дъното.
Тиквата се поръсва с мед , канела и смлени орехи. Пече се до пълно омекване в силна фурна. Сервира се веднага.




Съюзът на артистите с недоверие към Мариан Бачев и Министерството на културата
Радев обсъди в Рияд общи проекти между България и Саудитска Арабия
Официалният старт на admiralbet bulgaria, новата ера в спортните залози
Astrobotic отложи изстрелването на лунната сонда Griffin-1 за средата на 2026 г.
Светът е на крачка от откриването на ваксина срещу рака
Исторически момент: Ще „хванем“ парче от комета
Експеримент показа поведението на хората няколко дни преди края на света
НА ЖИВО: ЦСКА 1948 - Лудогорец 3:1, гол от центъра за домакините
Русия иска да вземе Евро 2032 от Италия
Макс след екшъна на пистата: Правилата ни позволяват да правим някои неща
Нумерологична прогноза за месец ноември
Sabaton, Savatage, Epica и Sevi влизат в Be4 HILLS
13 маникюра, идеални за Хелоуин (+Снимки)
Рецепта за вегетарианци: Печено червено цвекло с розмарин
Ново лечение прави клетката капан за херпес симплекса
Сладките картофи – съюзник на сърцето и полезни за кожата
Плеврален излив – на какво може да се дължи?
Отразява ли се пълнолунието на съня ни?
Остави коментар