Съставки
Не много голям пъпеш (най-подходящ е сортът „Медна роса“)
200 гр сладолед
250 мл течна сметана (или от спрей)
Приготвяне
1.Разполовете пъпеша на две
2.Издълбайте вътрешността
3.Почистете я от семките и я намачкайте
4.Разбийте сметаната до пяна и я смесете със сърцевината и сладоледа
5. Поставете в удобни чаши за мелба, или в издълбания пъпеш, напръскайте с мента, украсете по желание и сервирайте
Сладолед в пъпеш
16 декември 2005 13 44Плодово-сладоледено вълшебство




Пиян шофьор помете шест коли в центъра на София
Изборите в РСМ: ВМРО-ДПМНЕ печели 19 общини, включително Скопие
„Космически океан“ край черна дупка: Откриха най-големия воден резервоар във Вселената
Магнитни бури през ноември 2025 г.: Кои са най-опасните дати
2024 г. вероятно е била най-горещата в последните 125 хил. години
Пробив в създаването на диаманти с помощта на електрони
Барса се съвзе с успех над Елче
В Черно море съжаляват, че не са треснали Лудогорец
Вълците изгониха мениджъра си 45 дни, след като преподписа
Шампион ли е вече Левски? Ето какво обявиха от Лудогорец
Дневен хороскоп за 3 ноември, понеделник
Седмичен хороскоп за 3 – 9 ноември
Седмична нумерологична прогноза за 3 – 9 ноември
Любовен хороскоп за ноември
Откриха нови сигнали в мозъка, чрез които се диагностицира Паркинсон
Кои храни са най-вредни за мозъка?
Как да разпознаем инфекциозна мононуклеоза в детска възраст?
Какво е козметичен фастинг и защо набира популярност?
Остави коментар