Необходими продукти:
1 ананас
300 мл. ром
1 с.л. канела
600 мл. вода
Начин на приготвяне:
Изрежете външната твърда страна на ананаса и го нарежете на шайби, дебели около 0,7 см. В голяма купа смесете водата, канелата и рома.
Сложете шайбите ананас да се мариноват в купата за 45 минути, след което печете ананаса на добре загрята скара по 1 минута на страна.
Консумирайте го веднага или като добавка към ванилов сладолед.




Пиян шофьор помете шест коли в центъра на София
Изборите в РСМ: ВМРО-ДПМНЕ печели 19 общини, включително Скопие
„Космически океан“ край черна дупка: Откриха най-големия воден резервоар във Вселената
Магнитни бури през ноември 2025 г.: Кои са най-опасните дати
2024 г. вероятно е била най-горещата в последните 125 хил. години
Пробив в създаването на диаманти с помощта на електрони
Барса се съвзе с успех над Елче
В Черно море съжаляват, че не са треснали Лудогорец
Вълците изгониха мениджъра си 45 дни, след като преподписа
Шампион ли е вече Левски? Ето какво обявиха от Лудогорец
Дневен хороскоп за 3 ноември, понеделник
Седмичен хороскоп за 3 – 9 ноември
Седмична нумерологична прогноза за 3 – 9 ноември
Любовен хороскоп за ноември
Откриха нови сигнали в мозъка, чрез които се диагностицира Паркинсон
Кои храни са най-вредни за мозъка?
Как да разпознаем инфекциозна мононуклеоза в детска възраст?
Какво е козметичен фастинг и защо набира популярност?
Остави коментар