Необходими продукти:
4 праскови
4 кайсии
300 мл. вода
300 мл. бяло вино
3 с.л. захар
листенца мента
Начин на приготвяне:
Обелете прасковите и заедно с кайсиите ги нарежете на едри парчета като предварително махнете костилките. В малка тенджерка смесете захарта, водата и виното и ги загрейте.
Сложете плодовете в течността и ги варете около 5 минути.
Отцедете плодовете и ги сложете в дълбока чиния.
Варете течността докато се сгъсти, след което полейте с нея плодовете. Поставете в хладилник за 4 часа. Сервирайте с листа от мента.




Убитият мъж в Ямбол е застрелян от съседа си през прозореца
Исторически момент: Ще „хванем“ парче от комета
Експеримент показа поведението на хората няколко дни преди края на света
Уловиха тайнствен обект между Сатурн и Уран
В Чили функционира телескоп, способен да наблюдава хиляди звезди едновременно
Челси готви сензационен трансфер с тер Стеген
Винисиус: Опитвам се да запазя самообладание, но не е възможно
След 14 месеца игнориране от трима треньори: Той отново игра за ЦСКА
Палавата Алис Гудуин
Нумерологична прогноза за месец ноември
13 маникюра, идеални за Хелоуин (+Снимки)
Рецепта за вегетарианци: Печено червено цвекло с розмарин
Маникюри за късмет и пари през ноември (+Снимки)
Сладките картофи – съюзник на сърцето и полезни за кожата
Плеврален излив – на какво може да се дължи?
Отразява ли се пълнолунието на съня ни?
ЕМА реагира на нарастващата дезинформация за GLP-1 медикаментите
Остави коментар