Необходими продукти:
1 средно голям корен от целина
2 ябълки
2 с.л. счукани орехи
2 яйца
сок от лимон
50 гр захар
малко сол
Начин на приготвяне:
Измивате, обелвате и нарязвате целината и ябълките на малки парченца. Смесвате с всички останали продукти, като предварително сте разделили белтъците от жълтъците.
Намазвате с олио дъното на малка тава и поставяте сместа в нея.
Разбитите на сняг белтъци слагате отгоре, след което полезният сладкиш се запича във фурната.
Лек сладкиш от целина и ябълки
16 юли 2009 09 38Много лек и приятен, този десерт ще ви повдигне настроението, но не и калориите

Алтернатива на ябълковия пай, този сладкиш е подходящ за всеки ден. Снимка: Dreamstime
Сподели
Коментари


Коментари
