Необходими продукти:
1 ч.чаша майонеза
2 ч.л.ситно нарязан лук
2 ч.л.горчица
1 ч.чаша натрошен корнфлейкс
1/2 ч.чаша сусам
500 гр.пилешки гърди
За соса:
1 ч.чаша майонеза
2 с.л.мед
Начин на приготвяне:
В купа смесете майонезата, лука и горчицата.
В друга купа смесете корнфлейкса и сусама.
Нарежете пилето на лентички, дебели около 1 см.
Потопете парчетата в майонезата, после - в сусама.
Подредете парчетата месо на един ред в тавичка, върху намазнена хартия или фолио за печене.
Печете в предварително загрята фурна на 200 градуса за 15-18 минути, или докато сокът, който започне да изтича, стане бистър.
Сервирайте със сос от мед и майонеза.