Тази рецепта ни изпрати Радина Дойчинова.
Необходими продукти:
1/2 кг печурки
250 гр сирене ( може и 150гр сирене + 100гр топено сирене - така става по-вкусно)
1 яйце
4-5 скилидки чесън
1 морков
магданоз
черен пипер, чубрица, сол - на вкус
Начин на приготвяне:
Отстранете пънчетата на почистените гъби и след това ги издълбайте отвътре.
Пресовайте чесъна, настържете на ситно моркова и нарежете на ситно магданоза.
След това ги смесете със сиренето, яйцето и подправките и бъркайте до получаване на еднородна смес.
Напълнете със сместа всяка гъбка.
Подредете ги в намазнена тавичка и печете на 180 градуса до получаване на лек загар.




Гърция инвестира €2,5 млрд. в борба със засушаването
40 хил. младежи ще пътуват из Европа с финансиране от ЕС
Квантовата връзка излиза в Космоса: Европа изстрелва спътника Eagle-1
Извънземните светове могат сами да произвеждат своята вода
Фантастиката става реалност: „Кораб на поколенията“ ще помогне на хората да напуснат Земята
В Антарктида откриха „капсула на времето“ на 6 млн. години
Посочиха най-важната задача пред Лудогорец
Приключи ли фаталният период за ЦСКА?
Левски е платил голяма сума за новия си автобус
Голяма драма! Слаб Лудогорец се измъчи за Купата
Лесно предястие: Рулца с пушена сьомга
Признаци на токсичната връзка: как да я разпознаем и как да се справим
Изберете дърво и вижте какво разкрива за вас
Има ли връзка между метаболизма и сексуалната активност?
3 мистични билки, които се използват в медицината и днес
Стартира кампанията „Цената на красотата“ срещу рисковете от нерегламентирани естетични процедури
Хроничният стрес и зачатието – как кортизолът променя овулацията и сперматогенезата?
Остави коментар
pearlka
( преди 15 години )