fallback

Из рецептите на суровоядците: Пречистваща салата

16 July 2011 09:30

С боровинки и цвекло

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Необходими продукти:резен червено цвекло или ряпа1-2 морковапарче ситно нарязано бяло зеле2 с.л. мед1/2 ч.ч. боровинкиНачин на приготвяне:Настържете червеното цвекло (ряпата) и морковите. Добавете ситно нарязаното зеле и подправете с меда. Разбъркайте всичко добре.Украсете с боворинките.*Ако решите да се възползвате от рецептите на суровоядците, горещо ви съветваме да се запознаете по-подробно с него.Рецептата е от книгата "Суровоядство", второ издание, на ИК "Колхида"

Автор на статията:
Милена Димитрова
Сподели Изпрати в Messenger
сезонна салата
0 коментара
fallback