Съставки
500 гр свинско месо
150 гр гъби
70 мл олио
60 гр лук кромид стар
30 мл лимонов сок
Приготвяне
1.Нарежете месото на малки парченца като за кебап
2.Задушете го в олиото с малко вода до омекване
3.Прибавете лука и гъбите, нарязани наситно
4.Долейте още вода и посолете
5.Задушете ястието на тих огън, докато месото и зеленчуците останат на мазнина
6.Поръсете с лимоновия сок, черен пипер и сол на вкус и поднесете.
Катино мезе
13 декември 2005 10 08Рецепта от плевенския край




Мицкоски: Българите още утре може да са в Конституцията, но това не е краят
Почистването на орбитални отломки може да се превърне в печеливш бизнес
Съоснователят на Neuralink стартира проект, който може да промени човешката еволюция
Роботът Optimus е усвоил бягането, движейки се почти като човек
Открита е уязвимост в механизма за възстановяване на ДНК на раковите клетки
Дон Хулио се опари и спира с експериментите в Левски
Берое ще се възражда в Сливен
Веласкес обърна каруцата в Левски
Левски ще заприлича на слон на дърво
Седмична нумерологична прогноза за 8 – 14 декември
20 цитата на Габор Мате, с които да опознаем себе си
8 златни правила за плосък корем
Защо продължаваме да избираме сходен тип партньори в любовта
Хранителен режим при Хашимото
Стартират нови национални програми за скрининг на колоректален и цервикален рак
Защо корейското кимчи е полезно за имунната система?
Инфекция с Campylobacter при деца – как да я разпознаем?
Остави коментар