IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Катино мезе

13 декември 2005 10 08

Рецепта от плевенския край

Катино мезе

Съставки

500 гр свинско месо
150 гр гъби
70 мл олио
60 гр лук кромид стар
30 мл лимонов сок


Приготвяне

1.Нарежете месото на малки парченца като за кебап
2.Задушете го в олиото с малко вода до омекване
3.Прибавете лука и гъбите, нарязани наситно
4.Долейте още вода и посолете
5.Задушете ястието на тих огън, докато месото и зеленчуците останат на мазнина
6.Поръсете с лимоновия сок, черен пипер и сол на вкус и поднесете.

КоментариКоментари