Съставки
1000 гр картофи
150 гр лук кромид стар
100 мл зехтин
2 ч.л. мащерка
100 мл бульон зеленчуков
Приготвяне
1.Обелете и нарежете картофите и лука на кръгчета
2.Наредете ги в намазана тавичка, като поръсите отгоре мащерката
3.Посолете, сипете бульона и зехтина и запечете на 210 градуса до изпаряване на течността. Внимавайте да не сипете прекалено много бульон, защото картофите трябва да са хрупкави.
Печени картофи с мащерка
3 януари 2006 10 19Ароматни и хрупкави картофи в специализирана рецепта за раделно хранене




Цената на потребителската кошница и кои стоки поскъпват
Формулата на дълголетието ще бъде разкрита в България
Магията на "Звукът на музиката" завладява София с нови декори и впечатляваща сцена
Уловиха тайнствен обект между Сатурн и Уран
В Чили функционира телескоп, способен да наблюдава хиляди звезди едновременно
Междузвездната комета 3I/ATLAS не успя да се скрие от космическите апарати
Определиха химичния състав на кометата Понс – Брукс
Томас Мюлер ги почна и в плейофите на Сокър лигата
ФИФА пак забрани трансферите в Ботев Пловдив
"Доктор" Симеоне е готов да "излекува" Атлетико
Не се спряха: ФИФА създаде още един нов турнир
Маникюри за късмет и пари през ноември (+Снимки)
Рестарт на диетата: Есенни храни за здраве и отслабване
Бъди звездата на града с новата колекция NINE WEST!
Ето кой печели в есенната игра на Az-jenata.bg
Есенни супи, които децата наистина харесват
По какво се различават фасетите от коронките?
Защо не трябва да изстискваме пъпките?
Най-честите хормони, които изследваме и техните функции
Остави коментар