Съставки
2 патладжана
500 г чушки / зелени и червени/
500 г червени домати
5-6 скилидки до 1 гл.чесън;
сол, магданоз и олио на вкус.
Приготвяне
Патладжаните и чушките се изпичат и се обелват. Пасират се или се нарязват на много ситно.
Доматите и скилидките чесън се настъргват. Всички съставки се разбъркват като се добавя сол и олио. Декорира се с магданоз.
Кьопоолу
13 декември 2005 14 14Традиционна лятна салата, подходяща за горещите дни – диетична и пикантна




Рецепти за закуски с тиква и чиа
Лесни начини за почистване на дома без химии
Хороскоп за всички зодии за 5 ноември: Приятни изненади и успехи
Китай стартира първия в света ториев реактор
Пакистански астронавт ще посети китайската орбитална станция „Тянгун“
Обсерваторията „Вера Рубин“ откри огромен звезден поток
В монголската пустиня издигат „марсиански“ лагер
Вижте всики резултати и класиране в Шампионската лига
Ливърпул прободе Реал Мадрид
Байерн Мюнхен показа на ПСЖ кой е шефът
И със Спалети пак същото! Само равенство за Юве
Дневен хороскоп за 5 ноември, сряда
Тест: Коя емоция управлява живота ви в момента?
Пълнолуние в Телец на 5 ноември – портал към изобилие и сбъдване на желания
Нов нехормонален медикамент при менопауза одобри FDA
Памуклийка – древна билка от помощ при съвременни заболявания
Захарен диабет тип I при деца - хранене и инсулинолечение
В УМБАЛ „Света Марина“ – Варна спасиха петдневно бебе с рядка вродена аномалия
Остави коментар