Съставки
3 бр. яйца
250 гр фасул зелен
40 гр пиперки червени
40 гр пиперки зелени
50 гр краставици
250 гр домати
100 гр маслини
150 мл олио
50 гр лук кромид стар
Приготвяне
1.Сварете яйцата за 8-9 минути
2.Обелете ги и ги разрежете наполовина
3.Нарежете зеления фасул и го варете в подсолена вода 8 минути
4.Оставете го да се отцеди
5.Изчистете лука и го нарежете на кръгчета
6.Измийте пиперките, почистете ги от семето и ги нарежете на тънки ивици
7.Нарежете на кръгчета краставицата и доматите - всеки на шест части
8.Посолете ги и ги разбъркайте с черен пипер на вкус
9.Добавете олиото, размесете всички продукти и посипете с маслините
10.Поднесете салатата с прясна франзела.
Салата Ница
4 януари 2006 15 00Френска средиземноморска салата

Сподели
Коментари


Коментари
