Съставки
За 1 порция
1 бр. консерва риба тон в собствен сос
50 г / 1/3 ч.ч. нарязана краставица
50 г / 1/3 ч.ч. нарязан домат
50 г / 1/3 ч.ч. нарязано и обелено авокадо (по желание)
50 г / 1/3 ч.ч. нарязани репички
1/2 бр. / 1 ч.ч. нарязана маруля
за соса:
4 с.л. зехтин Extra Virgin
2 с.л. лимонов сок
2 ск. чесън
1/2 ч.л. черен пипер
Приготвяне
1. Подреждат се на пластове всички зеленчуци в чиния за сервиране.
2. Сосът се приготвя, като в шейкър или в буркан с винтова капачка се размесват добре зехтинът, лимоновият сок, пресованият чесън и пиперът.
3. Салатата се подправя със соса.
Диетична салата с риба тон
14 декември 2005 09 45Свежа салата с малко калории

Сподели
Коментари


Коментари
