Съставки
1 ч.ч. ориз , 1 глава лук ,1 с.л. маргарин , 6 домата , 100 г настърган кашкавал , магданоз , риган , босилек , 2 с.л. сусам или други ядки – бадеми , лешници , орехи , сол.
Приготвяне
Лукът се нарязва на ситно и се задушава с маргарина. Прибавя се ориза. Налива се 2 ч.ч. вода и се посолява. Сипва се в тава и се задушава до готовност. След охлаждане към него се прибавят нарязаните на кубчета домати , магданоз , подправки , сусама и нарязания на ивички кашкавал. Поръсва се с ядките.
Салата с ориз по италиански
16 декември 2005 14 30Чаша бяло вино или коктейл от водка с мартини, подчертават вкуса на салатата




"Ботев" (Пд) ще съди Зингаревич след жестокото наказание от ФИФА
Цената на потребителската кошница и кои стоки поскъпват
Уловиха тайнствен обект между Сатурн и Уран
В Чили функционира телескоп, способен да наблюдава хиляди звезди едновременно
Междузвездната комета 3I/ATLAS не успя да се скрие от космическите апарати
Определиха химичния състав на кометата Понс – Брукс
Томас Мюлер ги почна и в плейофите на Сокър лигата
ФИФА пак забрани трансферите в Ботев Пловдив
"Доктор" Симеоне е готов да "излекува" Атлетико
Не се спряха: ФИФА създаде още един нов турнир
Маникюри за късмет и пари през ноември (+Снимки)
Рестарт на диетата: Есенни храни за здраве и отслабване
Бъди звездата на града с новата колекция NINE WEST!
Ето кой печели в есенната игра на Az-jenata.bg
Есенни супи, които децата наистина харесват
По какво се различават фасетите от коронките?
Защо не трябва да изстискваме пъпките?
Най-честите хормони, които изследваме и техните функции
Остави коментар