1 червено зеле
1 глава лук
1 китка магданоз
1 лимон
4 супени лъжици орехово масло ( или зехтин)
1 супена лъжица оцет
сол, черен пипер
Приготвяне:
Измийте зелето, отстранете най-горните листа и го нарежете на лентички. Прибавете нарязания на кубчета лук.
Измийте магданоза, нарежете го на ситно и го прибавете към зелето. Смесете в отделен малък съд оцета, маслото, сока от лимона, солта и пипера. Разбъркайте добре и залейте салатата.




"Ботев" (Пд) ще съди Зингаревич след жестокото наказание от ФИФА
Цената на потребителската кошница и кои стоки поскъпват
Уловиха тайнствен обект между Сатурн и Уран
В Чили функционира телескоп, способен да наблюдава хиляди звезди едновременно
Междузвездната комета 3I/ATLAS не успя да се скрие от космическите апарати
Определиха химичния състав на кометата Понс – Брукс
Томас Мюлер ги почна и в плейофите на Сокър лигата
ФИФА пак забрани трансферите в Ботев Пловдив
"Доктор" Симеоне е готов да "излекува" Атлетико
Не се спряха: ФИФА създаде още един нов турнир
Маникюри за късмет и пари през ноември (+Снимки)
Рестарт на диетата: Есенни храни за здраве и отслабване
Бъди звездата на града с новата колекция NINE WEST!
Ето кой печели в есенната игра на Az-jenata.bg
Есенни супи, които децата наистина харесват
По какво се различават фасетите от коронките?
Защо не трябва да изстискваме пъпките?
Най-честите хормони, които изследваме и техните функции
Остави коментар