Една твърда червена зелка
2 с.л жълти стафиди
Зехтин
Оцет
Лимонов сок
Сол
Начин на приготвяне
Нарежете зелето на ивички, посолете го и го намачкайте с ръце докато омекне малко. Прибавете подправките на вкус, добавете стафидите и сервирайте.
Можете да настържете и един морков.
В оригиналната рецепта към салатата се добавя и лук. Можете да експериментирате, макар че комбинацията зеле-лук в салата да не е популярна при нас.




Времето в сряда: Облачно, дъждовно и застудява
Какви проблеми причинява нискокачественото гориво?
Рецепти за закуски с тиква и чиа
Лесни начини за почистване на дома без химии
Китай стартира първия в света ториев реактор
Пакистански астронавт ще посети китайската орбитална станция „Тянгун“
Обсерваторията „Вера Рубин“ откри огромен звезден поток
В монголската пустиня издигат „марсиански“ лагер
Спортът по телевизията днес, 5 ноември
Мачовете по телевизията днес, 5 ноември
Вижте всики резултати и класиране в Шампионската лига
Ливърпул прободе Реал Мадрид
Таро карта за 5 ноември, сряда
Дневен хороскоп за 5 ноември, сряда
Тест: Коя емоция управлява живота ви в момента?
Нов нехормонален медикамент при менопауза одобри FDA
Памуклийка – древна билка от помощ при съвременни заболявания
Захарен диабет тип I при деца - хранене и инсулинолечение
В УМБАЛ „Света Марина“ – Варна спасиха петдневно бебе с рядка вродена аномалия
Остави коментар