Необходими продукти:
1 консерва нахут
1 глава чесън
1 лимон
1 връзка магданоз
40 мл. зехтин
пипер
Начин на приготвяне:
Сложете отцедения нахут в голяма купа, ако нямате консерва, сварете около 300 гр. суров нахут.
Изцедете лимона и прибавете сока, също и обеления чесън, накълцан на парчета. Накрая сложете подправките и пасирайте като добавяте зехтин до получаване на желаната консистенция.
По желание се слагат и черни маслини, сервира се с препечени царевични хлебчета.
Пастет от нахут
6 юли 2007 11 02Свежо и бързо предложение за лятото




"Ботев" (Пд) ще съди Зингаревич след жестокото наказание от ФИФА
Цената на потребителската кошница и кои стоки поскъпват
Уловиха тайнствен обект между Сатурн и Уран
В Чили функционира телескоп, способен да наблюдава хиляди звезди едновременно
Междузвездната комета 3I/ATLAS не успя да се скрие от космическите апарати
Определиха химичния състав на кометата Понс – Брукс
Томас Мюлер ги почна и в плейофите на Сокър лигата
ФИФА пак забрани трансферите в Ботев Пловдив
"Доктор" Симеоне е готов да "излекува" Атлетико
Не се спряха: ФИФА създаде още един нов турнир
Маникюри за късмет и пари през ноември (+Снимки)
Рестарт на диетата: Есенни храни за здраве и отслабване
Бъди звездата на града с новата колекция NINE WEST!
Ето кой печели в есенната игра на Az-jenata.bg
Есенни супи, които децата наистина харесват
По какво се различават фасетите от коронките?
Защо не трябва да изстискваме пъпките?
Най-честите хормони, които изследваме и техните функции
Остави коментар