600 гр броколи
600 гр брюкселско зеле
6 парчета пушена пъстърва или друга риба
2 ч.л горчица
2 с.л лимонов сок
100 гр бяло сирене
2 с.л зехтин
2 ч.л къри
сол, пипер
Начин на приготвяне
Измийте броколите и брюкселското зеле и ги поставете в специален съд за задушаване на зеленчуци.
Ако нямате такъв, напълнете една по-голяма купа с вода, в нея сложете по-малък съд със зеленчуците, сложете капак, който да затваря голямата купа и я сложете на котлона за 20 минути.
През това време можете да нарежете рибата на ивички. Смесете в отделна купа горчицата, лимоновия сок, сиренето, зехтина, кърито, солта и пипера.
Сложете задушените вече зеленчуци в салатиера. Прибавете парченцата риба и сипете отгоре соса с горчица.




Гуцанов: Или променяме Кодекса на труда, или получаваме наказание от ЕС
Централна прогноза
Агресията сред децата: Най-често е заради липса на внимание в семейството
Сияеща метеорна следа „фотобомбардира“ кометата Lemmon в невероятни кадри от телескоп
Astrobotic отложи изстрелването на лунната сонда Griffin-1 за средата на 2026 г.
Светът е на крачка от откриването на ваксина срещу рака
Исторически момент: Ще „хванем“ парче от комета
НА ЖИВО: ЦСКА 1948 - Лудогорец 4:1, гол от центъра за домакините
Русия иска да вземе Евро 2032 от Италия
Макс след екшъна на пистата: Правилата ни позволяват да правим някои неща
Нумерологична прогноза за месец ноември
Sabaton, Savatage, Epica и Sevi влизат в Be4 HILLS
13 маникюра, идеални за Хелоуин (+Снимки)
Рецепта за вегетарианци: Печено червено цвекло с розмарин
Ново лечение прави клетката капан за херпес симплекса
Сладките картофи – съюзник на сърцето и полезни за кожата
Плеврален излив – на какво може да се дължи?
Отразява ли се пълнолунието на съня ни?
Остави коментар