Необходими продукти:
8 сварени яйца
1 с.л. ситно нарязан пресен лук
1 с.л. магданоз
1 с.л. извара или лека майонеза
1 ч.л. горчица
¼ ч.л. мащерка
сол и черен пипер на вкус
За заливката:
Нискомаслено кисело мляко
счукан чесън
копър
Начин на приготвяне:
Изваждат се жълтъците от сварените яйца и се смесват с останалите продукти.
Получената паста се изсипва обратно в яйчицата и по желание се заливат с млечната заливка.
Пълнени яйца с млечен сос
29 декември 2008 12 15Разтоварващи яйчени хапки за след празниците

Разтоварващи яйчени хапки за след празниците. Снимка: AMY
Сподели
Коментари


Коментари
