Необходими продукти:
2 бр. моркови
2 с.л. сусам
4 с.л. соеви кълнове (готови за консумация)
За дресинга:
½ ч.ч. сок от лимон
1 с.л. сусамово олио
1 ч.л. джинджифил
1 ч.л. кафява захар
сол и черен пипер по желание
Начин на приготвяне:
Смесете в купа сусамовото семе, соевите кълнове и настърганите моркови.
Смесете съставките за дресинга и след като е готов полейте с него салатата.
Овкусете по желание.
Салата с моркови и джинджифил
9 януари 2009 13 56Салатата е обядът на Гуинет Поутроу - вкусна, лека и, разбира се, диетична

Морковите съдържат витамин А, витамини от В-групата и витамин С. Мммм, полезно, нали?
Сподели
Коментари


Коментари
