Необходими продукти:
6 тиквички
150 гр. козе сирене
1/2 ч.л. лимонов сок
8 листа джоджен
сол и пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Обелените и нарязани на по-едро тиквички и 4 листа джоджен сложете в тенджера с около 1.5л вода. Кипнете и оставете да врят около 20 минути.
Отцедете ги и ги пасирайте заедно с козето сирене, 4 листа джоджен и лимоновия сок. Добавете сол и черен пипер по желание.
Френска крем супа от тиквички и козе сирене
30 април 2009 12 59Пролетна крем супа, която можете да гарнирате с крутони и настърган пармезан

Пролетна крем супа, която можете да гарнирате с крутони и настърган пармезан. Снимка: dreamstime
Сподели
Коментари


Коментари
