Продукти:
6 изпечени и обелени чушки
250 г картофено пюре
2 скилидки счукан чесън
3 супени лъжици зехтин
150 г стерилизирани гъби от консерва
50 г маслини
2 супени лъжици каперси
1 чаена лъжичка лимонов сок
няколко стръка магданоз
сол
Начин на приготвяне:
Срежете чушките на 4 по дължина и ги напръскайте със смесените зехтин, чесън, лимонов сок и малко сол. Смесете картофеното пюре с каперсите и нарязаните маслини и гъби. Върху всяка лента чушка слагайте по една чаена лъжичка от тази смес и завивайте рулца. Подредете ги в плато и поръсете с марината, останала от пръскането на чушките. Поръсете с накълцан магданоз.
Рецептата е от книгата "Готвим за 30 минути" на ИК "Колхида"




Рецепта: Домашен тиквен кекс с канела
Нов протест срещу войната по пътищата - "Стига мълчание"
Албена, пострадала на ралито край Варна, оцеля и се възстановява
„Космически океан“ край черна дупка: Откриха най-големия воден резервоар във Вселената
Магнитни бури през ноември 2025 г.: Кои са най-опасните дати
2024 г. вероятно е била най-горещата в последните 125 хил. години
Пробив в създаването на диаманти с помощта на електрони
Разкрепостената Виктория Варга
От Локо Пловдив ревнаха: Искат от БФС да посече Ботев
Нанков: Прекалено бяхме респектирани от ЦСКА
НА ЖИВО: Арда - Левски 0:1
Седмична нумерологична прогноза за 3 – 9 ноември
Любовен хороскоп за ноември
Възстановяване на самочувствието след раздяла – какво помага?
3 упражнения, с които да намалите мазнините около талията при перименопауза
Откриха нови сигнали в мозъка, чрез които се диагностицира Паркинсон
Кои храни са най-вредни за мозъка?
Как да разпознаем инфекциозна мононуклеоза в детска възраст?
Какво е козметичен фастинг и защо набира популярност?
Остави коментар
wildprincess
( преди 14 години )