IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Chernomore Start.bg Posoka Boec

Рулца от печени чушки

18 юли 2011 08 45

Едно примамливо предястие за гладните стомаси в жегата

Снимка: cookitaly.typepad.com

Снимка: cookitaly.typepad.com

Продукти:

6 изпечени и обелени чушки
250 г картофено пюре
2 скилидки счукан чесън
3 супени лъжици зехтин
150 г стерилизирани гъби от консерва
50 г маслини
2 супени лъжици каперси
1 чаена лъжичка лимонов сок
няколко стръка магданоз
сол

Начин на приготвяне:

Срежете чушките на 4 по дължина и ги напръскайте със смесените зехтин, чесън, лимонов сок и малко сол. Смесете картофеното пюре с каперсите и нарязаните маслини и гъби. Върху всяка лента чушка слагайте по една чаена лъжичка от тази смес и завивайте рулца. Подредете ги в плато и поръсете с марината, останала от пръскането на чушките. Поръсете с накълцан магданоз.

Рецептата е от книгата "Готвим за 30 минути" на ИК "Колхида"

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

wildprincess ( преди 13 години )
Снимката не отговаря на съдържанието на рецептата!Какво ли е това бялото,продълговатото???Май е оризче?!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар