Необходими продукти:
400 г узряло сирене Камембер
3-4 с.л. краве масло
1 ч.л. зелен пипер на зърна
1 средно голяма глава кромид лук
¼ ч.л. пипер кайен
1 с.л. смлян ким
сол
смлян черен пипер
1 кафена чашка водка
3 с.л. нарязан див чесън
1 с.л. нарязан пресен магданоз
Начин на приготвяне:
Обеления лук нарежете на много ситно. Разбийте сиренето с маслото и водката, солта, черния пипер, кима и пипера кайен до получаването на гладка смес.
Добавете нарязания див чесън, магданоза, лука и зърната зелен пипер. Разбъркайте хубаво и леко охладете пастета.
От книгата „Готвим със сирена" на ИК Колхида