IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Chernomore Start.bg Posoka Boec

Белгийски гофрети

16 юли 2007 11 22

Хрупкави, сладки и неповторими

Белгийски гофрети

Необходими продукти:

5 ч.ч. брашно

100 гр.  захар

4 яйца

30 мл.  ром

340 г. масло

1 с.л. канела

2 с.л. бакпулвер

Начин на приготвяне:

Сложете захарта, брашното, бакплувера и канелата в голяма купа и размесете всичко добре. Добавете яйцата, размекнатото масло и рома, и продължете да бъркате сместа.

Оставете тестото без да го покривате за 2 часа. Печете на добре загрят гофретник като предварително намажете плочите с мазнина. Освен топли могат да се ядат и студени. С пудра захар, сладко или шоколад,зависи от вас.


КоментариКоментари