Необходими продукти:
5 ч.ч. брашно
100 гр. захар
4 яйца
30 мл. ром
340 г. масло
1 с.л. канела
2 с.л. бакпулвер
Начин на приготвяне:
Сложете захарта, брашното, бакплувера и канелата в голяма купа и размесете всичко добре. Добавете яйцата, размекнатото масло и рома, и продължете да бъркате сместа.
Оставете тестото без да го покривате за 2 часа. Печете на добре загрят гофретник като предварително намажете плочите с мазнина. Освен топли могат да се ядат и студени. С пудра захар, сладко или шоколад,зависи от вас.
Белгийски гофрети
16 юли 2007 11 22Хрупкави, сладки и неповторими




"Ботев" (Пд) ще съди Зингаревич след жестокото наказание от ФИФА
Цената на потребителската кошница и кои стоки поскъпват
Уловиха тайнствен обект между Сатурн и Уран
В Чили функционира телескоп, способен да наблюдава хиляди звезди едновременно
Междузвездната комета 3I/ATLAS не успя да се скрие от космическите апарати
Определиха химичния състав на кометата Понс – Брукс
Томас Мюлер ги почна и в плейофите на Сокър лигата
ФИФА пак забрани трансферите в Ботев Пловдив
"Доктор" Симеоне е готов да "излекува" Атлетико
Не се спряха: ФИФА създаде още един нов турнир
Маникюри за късмет и пари през ноември (+Снимки)
Рестарт на диетата: Есенни храни за здраве и отслабване
Бъди звездата на града с новата колекция NINE WEST!
Ето кой печели в есенната игра на Az-jenata.bg
Есенни супи, които децата наистина харесват
По какво се различават фасетите от коронките?
Защо не трябва да изстискваме пъпките?
Най-честите хормони, които изследваме и техните функции
Остави коментар