400 г био кисело мляко
300 г брашно
100 г спаначено пюре от консерва
6 яйца
150 г сирене
зехтин за пържене
Начин на приготвяне:
Отделяте жълтъците от белтъците. Смесвате жълтъците с киселото мляко, отцедения спанак и трошеното сирене.
Пресейте брашно и бавно го прибавяйте така, че да се получи хомогенна смес. Разбийте белтъците на сняг и прибавете към останалата смес с леко разбъркване, за да не спадне обемът.
Загрейте зехтина и прибавяте сместа с чаена лъжичка.
Поднесете с плочка сирене и декорирайте с чери домати.
Рецептата е на главен готвач Антони Чавдаров (Мотто, Brasserie)




Централна емисия
Четири зодии ще променят живота си на "Хелоуин"
Музиката намалява риска от деменция с 39%
Ново радиоизображение показа Млечния път в неочаквани цветове
Среща със Слънцето: Междузвездната комета 3I/ATLAS премина през перихелия си
Минало и извънземни: Какво крият дълбоките води под леда на Антарктида
Ювентус пречупи Удинезе с две дузпи в Торино
Естер Джордано
Митко ще свири на Левски, а Марто на ЦСКА
В Кърджали оцениха Левски на 20 лева
Дневен хороскоп за 30 октомври, четвъртък
Месечен хороскоп за ноември
Бъди звездата на града с новата колекция NINE WEST!
Женски хороскоп за ноември
Микроинсултът не е дребен инцидент – защо спешната реакция определя съдбата на мозъка?
Как да изберем зимна шапка? Стилово ръководство
Защо топлият душ намалява напрежението?
Какво е синдром на Кушинг?
Остави коментар
namonaraqnaq
( преди 14 години )