PDA

View Full Version : Нямам мотивация вече , помогнете ми


bufcho
2nd July 2010, 20:25
Здравейте драги потребители :) Аз съм нова тук , на 16 години съм , така.. от къде да започна ? Бях 82 килограма подложих се на строги диети и много кардио упражнения във фитнес залата. Свалих 20 килограма , и за момента съм 62 но имам проблем , седя си на 62 килограма от 1 месец и не помръдвам (като не съм променяла режима си , нито на хранене нито на спорт) .?! Моята цел е да сваля още малко килограми докато достигна мечтаните от мен 55 , понеже все още имам коремче :oops: Дайте ми някаква мотивация , или поне отговор защо не помръдвам от тези килограми вече в продължение на 1 месец :?: :shock:

Благодаря предварително на всеки , който се опита да ми помогне :)

lovebird
2nd July 2010, 20:27
A не ти ли стига мотивацията, че засега си постигнала толкова много? (:

bufcho
2nd July 2010, 22:56
Разбира се че ми е стимул постигнатото , но тези 30 дни без ефект са много обезнадеждаващи при положение че съм на същата диета и правя всичко по силите си във фитнес залата , а и извън нея :(

незнам какво да правя , дайте съвет :? :wink: ще съм много благодарна

Naxramas
3rd July 2010, 07:02
И аз съм долу-горе така, но виж само не се предавай. Искам да кажа, че знам как се чувстваш, но всичко това става с постоянство. Ясно е, че 1 месец без резултати си е направо бедствие, но идеята е да имаш вяра. Коя диета ползваш и защо не пробваш да я смениш?

дундьо
3rd July 2010, 09:46
То винаги последните килограми са най-трудни. Всъщност зависи и с каква диета си била досега. А колко си висока, че искаш да си 55 кг. Може би това тегло да ти е просто фикс идея, без всъщност да е необходимо. Дай малко инфо, може някой да види и да ти помогне

Piny
3rd July 2010, 10:01
и аз имах същия проблем - свалих до 57кг и като запецнах там - 2 месеца
Сега от 1 седмица и половина вкарах една промяна в режима и пак започнах да свалям
Важно е да изненадаш тялото си с някава промяна
1) в храненто
2) или във физическото натоварване
http://www.ketoforum.de/diaet-ticker/pic/weight_loss/71917/.png (http://www.diaet-ticker.de)

bufcho
3rd July 2010, 14:27
То винаги последните килограми са най-трудни. Всъщност зависи и с каква диета си била досега. А колко си висока, че искаш да си 55 кг. Може би това тегло да ти е просто фикс идея, без всъщност да е необходимо. Дай малко инфо, може някой да види и да ти помогне


Амии висока съм 1,65 и съм 62 килограма , но не се харесвам искам още да сваля , от областа на краката и корема , поне като съм започнала да си го довърша . Дори днес бях за дрехи но се отчайвам със всеки изминал ден :roll: . Ами диетата ми е плодове и активия с мюсли и зеленчуци (включително салата , неовкусена ) , във фитнеса тичам около 40 минути с 2-3 почивки по 1 минута , карам колело 15 минути , правя коремни преси , скачам на въже .. ходя по 3 пъти в седмицата . През другите дни се старая да тичам на стадиона около 10 обиколки .

Прочетох за смяна на режима и изненада за тялото както са ми отговорили любезните потребители на този форум. Но имам въпрос , за каква смяна става въпрос , можете ли да ми кажете и да ми нахвърлите някоя друга идея ? :?: :)

дундьо
3rd July 2010, 14:50
За спорта акъл не мога да ти давам. Но виждам, че панически бягаш от мазнините. Голяма грешка. Без мазнини при продължителна диета най-логичното е да спреш да сваляш. Консумираш твърде много въглехидрати (по скромното ми мнение) и от всички възможни протеинови източници си се спряла точно пък на млякото и само на него. Наистина е време за смяна. Повече няма да сваляш. Всички такива рязкоограничителни диети се изразходват бързо. Или си направи балансирано храненето, или (което по-вероятно ще направиш) смени диетата с някоя противоположна на твоята. В този форум има достатъчно предложения.

bufcho
3rd July 2010, 15:25
Например ориз , печена скумрия , пилешка пържола , яйца , сирене , пекани картофи ?? или някоя нисковъглехидратна диета ще е по добре , да знам къде горе-долу да се ориентирам ?

дундьо
3rd July 2010, 15:28
Ами да има от всичко. Разгледай ги всичките и си избери. И да не мислиш, че като ядеш ориз и картофи, ще се тъпчеш. Не бой се.

bufcho
3rd July 2010, 15:57
а можеш ли да ми дадеш някои савет за някоя диета защото са много и не знам коя да избера защото сега организма ми има нужда от ваглехедрати белтъчини и сякфи такива неща и не знам кам коя диета да се спра и дали въобще ще има ефект ? Ти как мислиш по въпроса ? мерси много предваително

Naxramas
4th July 2010, 11:14
Направи първата част на Пиер Дюкан и си готова :)) УСПЕХ ти желая !!!



/ дано и аз да смъкна малко още, че така съм се зацепила на едни и същи кг. и не мърдам, но сега не се тегля, поне да не се ядосвам :lol: /

bufcho
4th July 2010, 22:00
Мерси много от утре я започвам дано да има резултат ще се радвам ако стане нещо защото се отчаях но само първата фаза нали ?

Naxramas
5th July 2010, 12:26
да, направи само първата част. Аз лично я правя по 5 дни и съм доволна . След нея ти предлагам да направиш 5 дни на по 1,5 кг зеленчуци на ден.
Ако ти действа добре разделното хранене, след 5те дни, направи :
ЕФЕКТ: при повторение на тази диета за 10 дни се свалят 8-9 килограма.


1 ден: 2 кофички кисело мляко

2 ден: зеленчуци на корем

3 ден: 5 сварени картофа

4 ден: 5 твърдо сварени яйца

5 ден: 800 гр. варено месо без сол (телешко или пилешко)

Ако разделното не е по вкуса ти , опитай тази :
Ден 1.
Килограм сурови зеленчуци, най-добре краставици. Сутрин и вечер преди лягане може да се пие чаша мляко.

Ден 2.
1 кг плодове по избор, но без банани и грозде. Също и по чаша мляко сутрин и вечер.

Ден 3.
Изцяло протеиново меню:
Закуска - чаша мляко
Обяд - парче извара колкото цигарена кутия
Вечеря - чаша мляко

Ден 4.
Ядат се килограм варени картофи на 3-4 приема, плюс по чаша мляко сутрин и вечер

Ден 5.
Отново плодове по избор и две чаши мляко

Ден 6.
1 кг костилкови плодове - праскови, кайсии. И не забравяйте млякото

Ден 7.
1 литър ябълков сок и минерална вода на воля
---------------

Искам да ти кажа, че аз съм човек на доста строгите диети и много хора не биха одобрили методите ми на отслабване, но съм със същият проблем като твоя и опитвам какво ли не.
След като направиш всичко това пиши как си се почувствала и има ли резултат. Разполагам с доста диети в "архива си" :D , защото доста сериозно съм се заела. Ще ти изпратя e-mail i skype като лично съобщение , ако искаш да обменим опит :)

bufcho
5th July 2010, 22:18
Да добре эначи само пет дена да правя режима на Дюкан и след това да эапочна другите неща аэ нямям проблем с строгети диети но се надявям да помогне эащото съм эапецнала вече месец и нещо на едни кг и дано има ефект ще се радвам да си дадеш скаип да обменим опит

BarbieGirl
6th July 2010, 07:38
Ако беше хубаво да се прави само първата част нямаше да има други части (за диетата на Дюкан говоря). Първите 5 дена ще изгубиш малко задържана вода и като гледам менютата на следващите "диети" ще си ги върнеш. За 5 дена не се свалят кой знае колко мазнини. А това с плодовете на корем...никак не ми харесва поне на мен - цял ден на въглехидрати не е добра идея :? Не яж сладко, тестено, пържено, ограничи и плодовете, а наблегни на зеленчуци, мляко, месо (нетлъсто). Аз бях на Дюкан (не че мога да кажа с ръка на сърцето, че това не е вредна диета) и свалих доста, но я правих много време, а не първите 5-10дена...безсмислено е просто. А иначе сега съм си харесала Зоната, тя е по-добра за сваляне на няколко килограма само и е далеч по-балансирана от другите :) Успех :wink:

garga_smela
6th July 2010, 10:44
Избери си нещо балансирано, което да ти дава сили докато тренираш. Моят съвет е НВД, защото от глупостите, които четох за 2 кисели млека на ден и прочие, нищо няма да направиш. Да, може и кантара да покаже по- малко килограми, но тях ще си ги върнеш в момента, в който хапнеш нормална храна, а и предполагам, че искаш траен ефект, а не йо-йо.

garga_smela
6th July 2010, 10:53
Разполагам с доста диети в "архива си" :D , защото доста сериозно съм се заела.
И какво постигна с този архив? За няколко дни свали приема на калории до минимум и нормално тялото ти се стресна и отслабна, а след като започна да се храниш, то реши, че ще си върне всичко обратно, за да е подготвено за следващия удар.

Не разбрахте ли, че няма вълшебни диети 5кг за 5дни
Има режими на хранене, с които бавно и постепенно сваляш килограми.

Naxramas
6th July 2010, 13:39
Постигнах от 90 кг до 63 кг :) И мога да ти кажа, че след КОЯТО И ДА Е ДИЕТА, ако започнеш да се "тъпчеш като прасе" ще си станеш такова. Остави хората да отслабват , както искат. Това е техен избор. Аз само давам съвет на момичето и ако реши да ме послуша - ще ме послуша, ако ли не - не. Тук всеки изказва мнението си и това е моето.

p.s. Смъкни 10 кг за 5 месеца, смъкни 10 кг за 1 месец - яж торти след това и ще има йойо и при двете.


Поздрави!

garga_smela
6th July 2010, 14:02
Постигнах от 90 кг до 63 кг :) И мога да ти кажа, че след КОЯТО И ДА Е ДИЕТА, ако започнеш да се "тъпчеш като прасе" ще си станеш такова. Остави хората да отслабват , както искат. Това е техен избор. Аз само давам съвет на момичето и ако реши да ме послуша - ще ме послуша, ако ли не - не. Тук всеки изказва мнението си и това е моето.

p.s. Смъкни 10 кг за 5 месеца, смъкни 10 кг за 1 месец - яж торти след това и ще има йойо и при двете.


Поздрави!
10кг за 1 месец с някоя от диетите в архива ли го направи?

За да свалиш и задържиш килограми ти трябва режим на хранене, а на 5 дневна диета!!!

garga_smela
6th July 2010, 14:04
Аз някъде да съм говорила за тъпчене, мисля, че казах нормално хранене, което е доста различно, защото нормално не е 2 млека дневно!

bufcho
6th July 2010, 23:02
Стига сте се джавкали бе хора от толкова спорове съвсем се обърках моето мнение е да направя цялата диета на дюкан эащото просто както свалях и спрях не энам кво да праа и мисля да направя цялата эащото просто не энам вече коя да правя а дали ще стане нещо вече е друг въпрос понякога си мисля че просто тялото ми не иска да слабее повече не энам аэ свалих 20 кг но аэ бях много 83 и не съм доволна имам още много эа сваляне имам корем сланинки не съм увиснала спортувам си но просто щом съм эапочнала да го довърша до края ! искам още затова мисля да се спра на дюкан ! Вие как мислите по въпроса ?

m_7227
6th July 2010, 23:18
Така е! Освен да се "джафкат",някои хора нищо друго не могат да правят! "garga_smela" на всякъде оплюваш хората и им убиваш желанието да постигнат нещо! Или пиши нещо,което да е от полза на вси4ки или спри да пишеш глупости.Никой не го интересува твоето глупаво и изцяло злобно и неориентирано мнение...правиш се на компетентна,ама в нищо не те бива! Такива като тебе са утайката на обществото!

Piny
7th July 2010, 07:59
най-обичам да чета мъдрите съвети на тези с по 14 мнения :lol:

дундьо
7th July 2010, 08:05
m_7227, като говорим за джавкане, мисля, че точно ти много нарушаваш добрия тон на форума с този пост. И ако си почтен човек, мисля, че дължиш извинение на гарджето заради агресивното си поведение и лични нападки по неин адрес. И като говорим за "глупости", твоят пост си е чист спам, защото не е по темата. Гарджето изразява мнение по въпроса и също има основание да не се интересува от твоето мнение. Всеки има право на мнение, а четящите решават с кое да се съобразят. Впрочем аз също не мисля, че за 10 дена можеш да свалиш 10 кг мазнини. Генетично възможното е 0,750 кг на седмица. Другото ще е от вода и мускулна маса. Но най-вече вода.
bufcho, Дюкан няма да ти навреди да го правиш известно време. Но ако искаш режим за цял живот, прочети пак съвета на BarbieGirl. Искам да те уверя, че диети, които отхвърлят нацяло солта, разчитат на загуба на вода. Те са за екстрено сваляне на килограми. Примерно преди сърдечна операция, при влизане в категория за спортистите. После, като почнеш да си ядеш сол, килограмите се връщат. А солта е необходима и е голяма грешка да я изхвърлиш от менюто си доживот. А и целта ти е не просто кантарът да показва по-малко, а да свалиш излишните мазнини.

garga_smela
7th July 2010, 10:11
най-обичам да чета мъдрите съвети на тези с по 14 мнения :lol:
От който 10 ca лични нaпaдки, a нe мнeния по тeмa!!!

garga_smela
7th July 2010, 10:12
най-обичам да чета мъдрите съвети на тези с по 14 мнения :lol:
От който 10 ca лични нaпaдки, a нe мнeния по тeмa!!!

Solver
7th July 2010, 17:06
Подигравате се на други, пък самите вие показвате дребнавост - какво значение има колко поста си написал, с постовете опит ли се придобива? На колко поста мога да стана доцент? Безсмислени приказки.
Както и опитите за мотивация в темата. Мотивацията относно друг човек можеш да постигнеш, ако си с него, около него, ако сте заедно в залата, ако тичаш редом до него на стадиона. При положение, че човек не желае да прави нещо, което ще му помогне, няма кой друг да го направи вместо него. Може да накараш някой да направи една тренировка, но когато демотивацията е тенденциозна, крайният резултат е нулев.

То самата тема отиде в съвсем друга насока и заглавието е по-редно да бъде "Как да променя ефективно режима си" , така ще отговаря на съдържанието.

Piny
7th July 2010, 18:33
най-мъдрият пак се изказа :lol: :lol: :lol:

Solver
7th July 2010, 18:55
Кое точно е забавното - не разбирам как хора с 1800 поста почнаха да се правят на мъдри :?

3-те ти поста в тази тема са особено мъдри, надявам се, че го отчиташ.

bufcho
7th July 2010, 22:38
аэ не мога поне беэ малко сол и эа това си купих диетична мисля да правя дюкан и тфа е а пък ако не стане нищо эдраве да е не энам вече ...

bufcho
7th July 2010, 22:42
не энам какво да правя всички се джафкат и аэ се чуда кои да послушам эатова смятям да послушам идеятя точно но таэи диета !

mimi 2
24th June 2012, 18:08
Здравей скъпа. Истината е, че не ти трябва нова диета а ново мислене; Просто започни да възприемаш света по друг начин, ти си отслабнала, красива си, и си постигнала вече желания резултат. Не се гледай със стария поглед и със старите си комплекси в огледалото. Погледни вътре в себе си, намери истинската си същност и започни да се занимаваш с нещата които ти харесват. Така ще придобиеш ново излъчване и нов поглед, а строгата диета и фитнеса, ще ти се сторят даже досадни. Запиши се на курс по език или изучавай нов инструмент, запиши се на езда иили отивай на разходка в планината. Замени диетата с вътрешно смирение, и разбери, че всички те харесват такава каквато си. Обичай се и другите ще те обичат. Аз също много страдах заради пълнота, но вече се промених мнението за света и себе си и отслабнах без диети и тормоз. Правя йога, медитирам, чета и се разхождам, прочети Луиз Хей- "Обичай живота си", и това ще ти помогне много. :)
С обич Мими

cin1cin1
29th June 2012, 11:58
http://prikachi.com/images/678/4889678k.png (http://www.kefche.5strike.com/bg/invitation/bylink/36849)
Галена за 3-ти път с домашен порно клип!