PDA

View Full Version : 4 кг. за 4 дни ?


hitthelights
2nd July 2010, 21:19
Здравейтееее !!! :) Мислите ли , че за 4 дни могат да бъдат свалени 4-5 кг при положение , че не се яде повече от 2-3 плодчета дневно и се спортува по около 3 часа ( в смисъл каране на колело , на вело и качване на стълби :D ) ??? Ако ви трябва повече инфо тежа 50 кг и искам да стана около 45-46 :)

lovebird
2nd July 2010, 21:24
За 4 дни 5 килограма... ? :? Дори не мисля, че е възможно. А дори да е, ако ти се влиза в болница - давай

Solver
2nd July 2010, 21:27
Възможно е, при положение, че след 4 дни започнеш да се храниш венозно, ако естествено те намерят на време на кое стълбище си тренирала :lol: :?

lovebird
2nd July 2010, 21:30
Възможно е, при положение, че след 4 дни започнеш да се храниш венозно, ако естествено те намерят на време на кое стълбище си тренирала :lol: :?
Аз като бях в болницата последния път нали ме "храниха" с глюкоза и смъкнах още 4 кг за няколко дни. Така че ето й вариант :D

Solver
2nd July 2010, 22:06
Идейно е. Иначе предполагам, че момичето е спортистка и се състезава в категория до 45-46 килограма, затова е толкова притеснена ;x

magi_bg
3rd July 2010, 19:19
Ако беше спортистка нямаше да задава подобен въпрос :D

мауз
4th July 2010, 10:47
Въпросът е глупав по своята същина.
За какво да свалиш 4-5 кг. за 4-5 дена, а после?
Дори да не се срути на стълбището :lol: и дори да не влезе в болница - това е възможно най-вредното за здравето.
Трайното отслабване е по 500 гр. на седмица.
Иначе - йо-йо :? Болест, анорексия, главобол, завинаги страдащ стомах и трудно възстановяване.
С две думи: глупаво е дори да се мисли :evil:

Piny
4th July 2010, 11:22
Възможно е- ако сега тежиш над 100кг и започнеш каквато и да било диета придружена със спорт. Верно че голяма част от свалените килограми ще са вода, но тебе май това не те интересува- важно е кантарът да показва по-малко :lol:

Solver
4th July 2010, 17:08
Момичето тежи 50 кг, така че теоретичните фантазии са излишни.

Piny
5th July 2010, 07:31
теоретични фантазиии - по-голяма глупост не бях чувала.
Иванин, защо не ограничиш компентните си съвети в раздел спорт?

Solver
5th July 2010, 09:02
Защото тук ти си достатъчно компетентна и няма нужда от други ли? :lol:

Или ти се струват неправилни? Прочети си всички постове и ще чуеш по-големи глупости. Или трябва да поживея в Австрия, за да разбера смисъла им :lol: Ще ги огранича в раздел спорт, когато ти ограничиш ползването на интернет с Facebook, за да съм спокоен за другите раздели и за всички форуми по тоя свят :P

Явно, за да изглеждам интелигентен, трябва да задавам такива въпроси, ще опитам със следното:

Piny, защо не ограничиш компетентните си съвети в раздел общи приказки? :roll:

(добре ли е, добре ли е, достигам ли божествеността или има още пълнозърнест хляб да изям)

root
5th July 2010, 09:15
Хахахаха... Добре, добре. Вече почна да се обяснява и кой къде да пише.

Piny
5th July 2010, 09:21
Иванин, изключително злобен и саркастичен начин на изразяване имаш. Може някои хора да го намират за оригинален, но повечето май ги дразни.
Защо намесваш например страната, в която живехая в горния си пост?
Ти колко килограма отслабна, за да даваш тук напътствия и мъдри съвети? Май знанията ти са само на теория. Аз обаче съм минала през този път и затова по-добре мога да си представя усещанията на потребителките тук.
Хората които пишат тук искат разбиране и морална подкрепа, а не сухия ти сарказъм :roll:

root
5th July 2010, 09:30
Много точно ти го е написал, че дрънкаш общи приказки...

Ако знанията ти се базират на твоя опит с килограмите, ако ще и да си правила 100 различни диети, как вообще може да даваш съвети коя/кой какво да прави? Имаш някакви дипломи, че си "експерт в храненето" ли? Или си запозната със здравословното и физическо състояние на тези, които искат мнение?

Ако трябва да съм точен, даже си за раздел "празни приказки"!

Solver
5th July 2010, 09:40
Разбиране и морална подкрепа :( Хората, които знаят какво искат, искат истинска помощ. Останалите искат разбиране и морална подкрепа - да, каквото и да означава това. До момента в историята на човечеството разбирането не е помогнало на някой да отслабне, моралната подкрепа - още по-малко. Или поне не съм разбрал, съжалявам, ако съм зле информиран.

Щом настояваш - отслабнах 10 кг, като гледам не искаш да уточняваме какви са били тия килограми, така че - 10. Не по мое желание :lol: Ако поискам ще стана 50 кг, ако реша да участвам във филм за телеснослаби например. НЕ е важно колко килограма си отслабнал, защото, за да отслабнеш, явно си бил прекалил с нещата. Важно е никога да не ти се налага да отслабваш и така смятам да направя аз живота си - никога не ми се е налагало до сега, ще опитам да го направя и занапред - кое според теб е по-добрия вариант?

За опита... Имаш опит със себе си - това е супер, можеш да си даваш съвети колкото искаш. Можеш да си правиш диети, можеш да си тренираш по свое усмотрение - до тук. Според теб съм чел суха теория и така съм научил нещо ли? Всъщност много малко съм чел, много съм слушал и много съм наблюдавал. Чета, когато е нужно да чета. Наблюдавал съм хората, които отслабват пред очите ми, а не в книгите. До тук с теориите. Усещала потребителките, ми дай си телефона и да приключим с форума.

Виж за начина ми на изразяване - май повечето ти се иска да ги дразни. Май само теб те дразни, просто отъждествяваш всички със себе си - това може би е страничен ефект от Австрия. Защо съм я бил споменавал, явно и паметта ти е къса, след като ти я споменаваш, с цел да излезеш нещо над останалите :lol: Но - където и да живееш, все тая.

m_7227
5th July 2010, 13:02
Ха-ха.. Освен Иванин,няма друг който да мисли трезво тук ! Само се оплаквате,4е искате да отслабнете и нищо друго не правите ! Каква подкрепа искате ??? Някой да ви каже "хайде наяж се сега...а от утре ще запо4неш диетата " Вие нямате воляяя,воля...само знаете да се оплаквате ! И за да отслабнете не са ви нужни разбиране и морална покрепа,а само воля и истинско желание!
Браво Иванине!

root
5th July 2010, 13:14
+ действие

Мария Василева
7th July 2010, 10:34
ПРАВИЛА НА ФОРУМА (http://www.tialoto.bg/forum/viewtopic.php?t=926):arrow:
8. Недейте да нападате или обиждате другите потребители на форума. Ако не сте съгласни с тях- дайте доводи. Караници няма да се допускат.
Отговорите по темата са "каквото повикало - такова се обадило". Но тема за заяждания няма и не е необходима мисля.

дундьо
9th July 2010, 12:23
Ха-ха.. Освен Иванин,няма друг който да мисли трезво тук ! Само се оплаквате,4е искате да отслабнете и нищо друго не правите ! Каква подкрепа искате ??? Някой да ви каже "хайде наяж се сега...а от утре ще запо4неш диетата " Вие нямате воляяя,воля...само знаете да се оплаквате ! И за да отслабнете не са ви нужни разбиране и морална покрепа,а само воля и истинско желание! Браво Иванине!
Ами ти тогава за какво си се домъкнала във форума?
Впрочем преди два дена се говореше за 14 твои поста, сега под аватара ти се мъдрят 6. Да не би администраторът все пак да се е намесил и да е поизтрил някои? Може би това ще ти помогне да си преосмислиш поведението и езика. Както и отношението към другите форумци. А може би и възпитанието.

Eveto
9th July 2010, 17:32
то от глюкозата се пълнее хехе,много захар :D

дундьо
15th July 2010, 14:59
то от глюкозата се пълнее хехе,много захар :D
Еве, да де, ама досега никой не е оживял без глюкоза. И каквито и въглехидрати да поглъщаш, те се преработват в глюкоза, само така могат да циркулират в кръвообращението (освен ако не се складират като мазнини, щом прекалиш). Понеже мозъкът се храни и работи само с глюкоза. Уви - факт!

daniski
21st July 2010, 15:43
някой с 1 мнение попита 1 въпрос и всички останали се изпокараха...
отговор до питащия:
не, не мислим

daliq
24th July 2010, 09:03
Здравейтееее !!! :) Мислите ли , че за 4 дни могат да бъдат свалени 4-5 кг при положение , че не се яде повече от 2-3 плодчета дневно и се спортува по около 3 часа ( в смисъл каране на колело , на вело и качване на стълби :D ) ??? Ако ви трябва повече инфо тежа 50 кг и искам да стана около 45-46 :)

Боксьорите и борците успяват , но не знам защо има усещането че при теб няма да се получи , храната ти е много , а спорта малко за да успееш :P

Gera_B
2nd August 2010, 19:23
уф, пак позната картинка с компетентните по всички въпроси и безумно надути дървени философи иванчо и мари... ъ майндбендър :wink:
Не знам вече на какъв език на вас двамката (плюс някоя пригласяща подлизура) трябва да се обясни, че повечето хора (според науката нормални хора!!!) нямат същата воля и дисциплина, каквато вие (очевидно) имате и с която на теория си позволявате да решавате чуждите проблеми! Ако действително беше толкова лесно, дори такъв форум нямаше да има, камо ли пък раздел диети, където да блестите така ярко с уникалните си познания и и свръхчовешки опит:)
Не знам на кого и с какво са полезни назидателните ви постинги, мен лично буквално ме отблъскват заради високомерието лъхащо от тях. Ще ми се просто веднъж завинаги да спрете да повтаряте като папагали:" диета плюс спорт, диета плюс спорт..... защото това и децата го знаят и нищо ново не казвате всъщност! :!:
по темата- възможно е! когато реша да отслабвам като карам само на вода и някой плод, свалям точно по 1кг. на ден без дори да спортувам. Както винаги- индивидуално е. :wink:

Solver
2nd August 2010, 20:02
И за да не живеят в заблуда хората, че могат да свалят по 1 кг мазнини на ден и живота им да бъде щастлив за вечни времена, затова е най-добре ние да продължим да си пишем, а ти да започнеш да четеш (дали написаното от нас или разни книжки по темата, все едно е, тъй като съдържат едно и също) .
По настоящата тема е казано достатъчно, личният ти опит много ни радва и още повече ще ни радва, ако си остане личен. Всъщност може и да го споделяш с много други хора, с всеки който срещеш по улицата, а дори защо не го споделиш с Ипократис Пападимитракос, той ще бъде доволен да научи нови техники в диетологията. Не за друго, просто се надявам, че ако 5000 човека ти отговорят с нашите отговори, то може би има шанс да се позамислиш коя страна е "грешната" . Този последния знак е точка.

Gera_B
2nd August 2010, 20:57
Въобразявам ли си, или и мен се опитваш да пратиш във фейсбук, на улицата, или направо в Сибир?! :lol:
Иначе много си полезен и "харесван" тук, но май множко ставаме потребителките дето е по-добре (за теб) да не влизат във форума?:)

По темата- никъде не видях въпрос: възможно ли е да сваля 4кг. МАЗНИНИ за 4 дни? Това последното е усмивка, ехидна разбира се:))

garga_smela
2nd August 2010, 22:58
Здравейтееее !!! :) Мислите ли , че за 4 дни могат да бъдат свалени 4-5 кг при положение , че не се яде повече от 2-3 плодчета дневно и се спортува по около 3 часа ( в смисъл каране на колело , на вело и качване на стълби :D ) ??? Ако ви трябва повече инфо тежа 50 кг и искам да стана около 45-46 :)
Защо не почнете да четете и да мислите преди да пускате десетки еднакви теми?

root
3rd August 2010, 12:46
Ти не обяснявай кой е дървен философ и кой не,... ами по-добре си обезкосмявай мустака с пинсетата и... (другото си го знаеш сама - няма да го пиша)!

Piny
3rd August 2010, 12:49
mindbender, досега не съм те чувала да си толкова груб към другите потребителите... да не би да имаш лош ден? Ако е така, не си го изкарвай на другите

root
3rd August 2010, 12:56
Каквото повикало такова се обадило.

Нямам лош ден, Piny... Екстра съм си... Просто не виждам причина това момиче да ми говори глупости без да дори да ме познава или да знае с какво се занимавам. Ако се дразни на някого - просто да го игнорира, а не да го изкарва някакъв идиот (в случая аз и Иванин)...

Gera_B
3rd August 2010, 14:24
Ти не обяснявай кой е дървен философ и кой не,... ами по-добре си обезкосмявай мустака с пинсетата и... (другото си го знаеш сама - няма да го пиша)!

Край! Срази ме!!! :twisted:

Спокойно Piny, всичко е наред! Майндбендър, за разлика от мен, е напълно запознат с външния ми вид, заниманията и дори окосмяването ми:)) Гневът му е напълно оправдан, а изказването му (както винаги) на ниво....... детската градина. :wink:

Piny
3rd August 2010, 14:27
Добре тогава.. а като свършиш с твоя мустак, може ли да ми услужеш с пинсетата, че и аз да оскубя моята брада :lol:

Gera_B
3rd August 2010, 15:03
Разбира се, няма проблем:)

Piny
3rd August 2010, 15:08
:1301:

root
4th August 2010, 10:41
Здравейте. Много ми харесва този форум, чета го от доста време и намерих много полезни съвети, за които ви благодаря.
Сега бих искала и аз да съм полезна, затова по темата: Доскоро махах моя досаден мъх с помощта на пинсета, както повечето тук, доколкото забелязах. Но наистина ситните мъхчета си оставаха, а и доста боли, да си кажа честно...!

Piny
4th August 2010, 11:16
е, и ?
какво доказва това? Освен че момичето се грижи за външниха си вид?
Доста от българските жени махат мъха над горната си устна, просто не всички говорят открито за това. Не виждам причина да я нападаш по този повод.
:roll:

P.Hinkova
4th August 2010, 12:49
Можеш, но за 1 седмица. Естествено, зависи от организма ти .
Аз отслабвам, когато съм в депресия за повече от няколко дена.
Преди 2 години, бях смъкнала 5 килограма за 1 седмица, НО бях в много тежка депресия, причинена от "любов", също бях болна от остър бронхит и бях на крачка от анорексия.
Та, да можеш да отслабнеш с 4 килограма за 4 дни. Но ако смяташ, че това ще те направи по-красива - лъжа . Ще изглеждаш като наркоман, захвърлен до контейнер. Тези 4 килограма в никакъв случай няма да те направят по-красива !
btw mindbender ай лайк ю !

Gera_B
4th August 2010, 21:47
Хех, mindbender си направил труда да ме проучва, или пък е търсил съвет как точно да махне пуберския си мъх?
Lame!

emiko
5th August 2010, 09:33
:biggrin: сладки сте!

lovebird
5th August 2010, 09:40
Aма сега защо се заяждате без причина :?

daliq
11th August 2010, 20:47
Можеш, но за 1 седмица. Естествено, зависи от организма ти .
Аз отслабвам, когато съм в депресия за повече от няколко дена.
Преди 2 години, бях смъкнала 5 килограма за 1 седмица, НО бях в много тежка депресия, причинена от "любов", също бях болна от остър бронхит и бях на крачка от анорексия.
Та, да можеш да отслабнеш с 4 килограма за 4 дни. Но ако смяташ, че това ще те направи по-красива - лъжа . Ще изглеждаш като наркоман, захвърлен до контейнер. Тези 4 килограма в никакъв случай няма да те направят по-красива !
btw mindbender ай лайк ю !

E това е вярно , не само на мен се е случвало , за един месец станах кожа и кости от любовна мъка :P , при мен действаше безотказно , да ти призная обаче , аз колкото и тъжна да бях ми харесваше като ме питаха .. как ги сваляш тези кила така бързо,,,, и като знам че нищо не правя, за да става, а с всеки изминал ден дънките ми стават по широки хихиххи :P
р,s не че искам някога а ми се случва пак :oops: :oops: :oops:

desert_rose121
10th October 2010, 14:24
еми братовчед ми сваля за състезание 5 килограма за..седмица близо.. :roll: ..но не яде нищо само пие вода с лимон мисля.. :roll: ..и много тичане...километри..и много спорт те чака ако наистина искаш да го постигнеш..значи извод: глад и спорт и може би за 1 седмица ще ги свалиш..не не е гаранция :) ..успех все пак :)

garga_smela
11th October 2010, 14:17
Eднa ceдмицa caмо нa водa и много тичaнe?
Поcлe cтигa ли до cъcтeзaниe?

desert_rose121
11th October 2010, 16:20
Eднa ceдмицa caмо нa водa и много тичaнe?
Поcлe cтигa ли до cъcтeзaниe?
Стига,да :) за нетренирания човек режима е труден,но той е свикнал :) Знам ,че е рисковано,но отслабване за 4-5 дни [каквато е и темата] винаги е рисковано..

garga_smela
11th October 2010, 23:58
Нe знaм зa кaкъв cпорт говориш, но нa мeн ми ce виждa мaлко нeвъзможно дa cпортyвa и дa e caмо нa водa, точно, зaщото говориш зa aктивeн cпорт, a нe зa някaкви yпрaжнeнийцa, чe поcлe и eнeргия зa cъcтeзaниe дa имa.

daniski
12th October 2010, 05:35
като думнеш сутрин 3 фат бърнера и в 14часа още 3 и ще тичаш като моторетка цял ден...и wheat protein на шейк и така.Не ти се яде кой знае колко,а и след като минш на кантара,ще се наядеш преди състезанието.
Става,не е като да не става,колко има смисъл е друг въпрос...
аз що не съм спортистка,мислиш... :lol:

daniski
12th October 2010, 05:38
Обаче интересно как наистина се отслабва при любовна мъка,и на мен ми се е случвало и хората ме питаха как го правя.
сега не се сещам дали ядях изобщо,беше отдаааавна.Дали някой има обяснение?

Piny
12th October 2010, 07:28
Да- причината е един хормон, който се отделя в стресова ситуация - например при голяма мъка ( не само любовна, но примерно ако загубиш близък човек). Този хормон се казва CRF Corticotropin-Releasing Factor

daniski
12th October 2010, 15:08
неща пък да релийз-вам тИкивИ работи Яз.... :D

mira_sm
13th October 2010, 13:15
Можеш, но за 1 седмица. Естествено, зависи от организма ти .
Аз отслабвам, когато съм в депресия за повече от няколко дена.
Преди 2 години, бях смъкнала 5 килограма за 1 седмица, НО бях в много тежка депресия, причинена от "любов", също бях болна от остър бронхит и бях на крачка от анорексия.
Та, да можеш да отслабнеш с 4 килограма за 4 дни. Но ако смяташ, че това ще те направи по-красива - лъжа . Ще изглеждаш като наркоман, захвърлен до контейнер. Тези 4 килограма в никакъв случай няма да те направят по-красива !
btw mindbender ай лайк ю !
По темата нямам какво да кажа, но...
Наркоманският вид ще е от депресията сигурно, не от отслабването. :P
А иначе... лично моите дъъъъъълги :( :( любовни депресии ако са водели до промяна в килата, тя е била към увеличаване. ;)
Даже си мисля, че отслабването (с усилия на волята обаче) е един от начините за облекчаване на подобни депресии.

****
Това за мустаците беше уникално тъпо (не, нямам мустаци и нищо не махам).

mira_sm
13th October 2010, 13:20
П.П. Шегувам се, разбира се (като видях сериозните обяснения по-горе, почти се засрамих). При мъка и тревога, както е известно, не ти се яде, а дали се дължи само на този хормон, не знам. :oops: