PDA

View Full Version : гладолечението на д-р Емилова, Варна


kukumqvka
20th June 2006, 01:00
Привет! Много пъти съм се подлагала на диетите на д-р Емилова чрез т.нар ГЛАДУВАНЕ.Целта ми е била ОТСЛАБВАНЕ, не съм имала някакви значими здравословни проблеми.Първите гладувания(съотвтно със захранване) ми оказаха МНОГО ДОБЪР ефект и се чувствах великолепно,както по време на диетата така и след това.До тогава все още не бях раждала.
След раждането качих 10 кг и посредством тези диети успях да ги смъкна. Проблема е в това,че вече ми става все по трудно да ги спазвам,а имам нужда,тъй като продължавам да съм с наднормено тегло.
Не знам дали причината не се крие в това,че в момента не ходя на работа,тъй като съм в майчинство.
Или в това,че все повече срещам мнения с негативно отношение към този вид диети.Най крайното мнение е,че това можело да довде до смъртен случай.За или против диеите на д-р Емилова сте? Фитнесът би ли ме стимулирал,никога не съм се занимавала с това.Усещам,че започвам да ставам несириозна по отношение на теглото си.
Благодаря!

Reminder
20th June 2006, 08:21
Емилова не дава дългосрочно решение. Самото гладуване няма да го коментирам, няма народ, дето да го възпява.

estrella
20th June 2006, 09:14
Определено е много по-добре да се занимаваш със спорт, отколкото да подлагаш организма си на това мъчение.
Дори да не е фитнес, има десетки начини да спортуваш - тае бо, аеробика, стречинг, какво ли не.

Към това прибави и балансиран хранителен режим, в Tialoto.bg има достатъчно статии по въприса, тук също можем да ти помогнем.

Не се отпускай, защото рано или късно ще ти се отрази на самочувствието ти, а на твоето детенце му трябва спокойна и уверена в себе си мама;)